Tepalo pistoleto sukabintuvo antgalis Alyvos dviguba rankena Aukšto slėgio greito atleidimo užraktas Alyvos įpurškimo švirkštas Automobilio alyvos antgalis

€0.47 €13.04

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nauja ir kokybiška!

Aprašymas:

1. Didelis našumas: šis dvigubos rankenos aukšto slėgio antgalis yra gerai suprojektuotas, kuris gali sukelti stiprų aukšto slėgio alyvos srautą ir užtikrinti puikų darbo efektyvumą, kad patenkintų įvairius jūsų darbo poreikius.

2. Puiki medžiaga: produktas pagamintas iš aukštos kokybės metalinių medžiagų, patvarios ir atsparios korozijai, užtikrinančios puikų jo veikimą ir tarnavimo laiką bei leidžiančios ilgą laiką naudoti įvairiose atšiauriose aplinkose.

3. Lengvas valdymas: jis turi dvigubos rankenos dizainą, kuris palengvina ir palengvina valdymą, ir nesijaus pavargęs, net jei dirbs ilgą laiką. Tuo pačiu metu jo ergonomiškas dizainas taip pat leidžia vartotojams patogiau naudoti.

4. Universalus: šis dvigubos rankenos aukšto slėgio antgalis tinka ne tik pramoninės gamybos linijoms, bet ir gali būti naudojamas kuro sistemoms įvairiomis progomis, tokiomis kaip transporto priemonių priežiūra, laivai, mechaninė įranga ir kt., Plačiai pritaikius.

Medžiaga: įrankių plienas

Spalva: Kaip parodyta

Dydis: Nuorodos paveikslėlis

Komplektą sudaro: 1PC

Nata:

1. Dėl rankinio matavimo prašome leisti 1-3 mm paklaidą.

2. Kadangi skirtingi kompiuteriai rodo skirtingas spalvas, ačiū už supratimą, tikroji produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai