80ml Purškiamas automobilio priekinis stiklas nuo rūko Automobilio priekinio stiklo agentas veidrodėlių skydeliams Universalus automobilio stiklo purškiklis nuo rūko apsaugantis purškiklis

€5.89 €11.78

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Item Weight - 100g
  • Item Volume - 80ml
  • Special Features - Fog-Free Experience
  • Support - Wholesale/Dropshipping

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Aiškus ir saugus vairavimas: užkirskite kelią rūkui ant priekinio stiklo ir galinio vaizdo veidrodėlių naudodami mūsų purškiklį nuo rūko. Atsisveikinkite su neryškiu matymu bet kokiomis oro sąlygomis. Vairuokite užtikrintai, pagerindami matomumą, todėl saugus ir aiškus vairavimas bus lengvas.

2. Patogus vartotojui: saugokite savo artimuosius ir lengvai užkirskite kelią rūkui. Išpurkškite ir nuvalykite bet kokius paviršius per kelias sekundes naudodami mūsų purškiklį nuo rūko, kad gautumėte patogų sprendimą, kuris pagerina saugumą.

3. Purškiklis nuo rūko: naudodami šią ilgalaikę priemonę nuo rūko, galite išlaikyti savo langą ir veidrodėlius švarius ir saugius kelyje. Nereikia jaudintis, kad sugadinsite regėjimą ar sukelsite nelaimingus atsitikimus.

4. Plačiai pritaikomas: platus pritaikymo spektras, išvalykite akinius, fotoaparatus, slidinėjimo akinius, žiūronus ar automobilio priekinį stiklą, efektyviai užkertant kelią rūko kaupimuisi ir suteikiant aiškią viziją bet kokiu atveju ir bet kuriuo metu.

5. Matymas be rūko: saugiai mėgaukitės aiškiu vaizdu naudodami mūsų anti-fog purškalo nežalingą formulę. Neleidžia stiklo paviršiams lengvai ir ramiai rūkti.

Aprašymas: Puikiai tinka akiniams, fotoaparatams, slidinėjimo akiniams ir kt. Purškite jį ant paviršiaus ir mėgaukitės ilgalaikiu poveikiu.

Specifikacijos:

1. Grynasis kiekis: apie 80 ml

2. Produkto dydis: apie 15x4cm / 5.91x1.57 colių

Pakuočių sąrašas:

1 * purškiklis nuo rūko

Visi atsiliepimai

Susiję produktai