Priekinio stiklo valiklio valymo pasta Priekinio stiklo stiklo valiklio kremas 120ml riebalų šalinimo švelnus stiklo plėvelės pašalinimas Automobilių reikmenys

€7.12 €14.25

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Volume - 120ml
  • Model Number - Glass Film Removal Cream
  • Item Weight - 130g
  • Special Features - Glass Film Removal Cream
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atgaivinkite savo automobilio blizgesį mūsų efektyviu automobilio stiklo valikliu! Šis paprastas ir patogus sprendimas yra plačiai naudojamas ir saugus visoms transporto priemonėms. Apsauginis sluoksnis užtikrina, kad vanduo nenubyrėtų, o jis lengvai pašalina aliejaus plėveles ir vandens dėmes. Mėgaukitės spindinčiu automobiliu su mūsų stiklo valikliu!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Stiklo plėvelės šalinimo kremas

Produkto talpa: 120ml

Instrukcija:

1 žingsnis: Nuvalykite stiklą, neturėtų būti smėlio ir dulkių dėmių, ir nuvalykite vandenį.

Žingsnis 2: Nuvalykite šį gaminį tiesiai ant stiklo.

3 žingsnis: Energingai ir pakartotinai tolygiai nuvalykite šlapią stiklą.

4 žingsnis: Nuplaukite vandeniu ir nuvalykite rankšluosčiu, kol jis bus švarus.

Pakuočių sąrašas:

1 * Stiklo plėvelės šalinimo kremas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotoaparato kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo gali būti produkto dydžio klaida.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Puikus atsparumas vandeniui: patirkite geriausią stiklo apsaugą naudodami mūsų stiklo plėvelės šalinimo kremą. Pažangi jo formulė sukuria apsauginį sluoksnį, kuris sudaro galingą barjerą nuo vandens, neleisdamas jam nukristi ir palikti žymių. Šis vandeniui atsparus sluoksnis užtikrina aiškų ir be dėmių vaizdą net ir lyjant lietui ar purslams.

2. Saugus automobiliams: Naudojant mūsų švelnios formulės stiklo plėvelės pašalinimo kremą, valymas yra lengvas ir patogus. Jis efektyviai pašalina nepageidaujamą plėvelę, išspręsdamas nenormalaus valytuvo triukšmo problemą nepažeisdamas stiklo. Dėl saugaus sprendimo kelionės tampa patogesnės, aiškesnės ir saugesnės, idealiai tinka tiems, kurie teikia pirmenybę sklandžioms ir ramioms kelionėms.

3. Paprastas naudojimas: Lengvai pašalinkite tas nepatogias aliejaus plėveles naudodami mūsų kremą.Atlikite tik 4 paprastus veiksmus: stiklinę nuvalykite vandeniu, ant kempinės užtepkite kremo, kempine nuvalykite pirmyn ir atgal ir nuplaukite vandeniu. Lengvos, jokių atšiaurių medžiagų ir jokių dėmių. Pasiekite be dėmės ir putojantį stiklo paviršių - be rūpesčių!

4. Galingas dėmių valiklis: lengvai pašalinkite dantenas, aliejaus plėveles ir vandens dėmes nuo stiklinių paviršių, naudodami mūsų stiklo plėvelės šalinimo kremą. Jo praktiška ir greitai veikianti formulė be vargo pašalina kietas dėmes.

5.Universalūs tikslai: Šis stiklo plėvelės šalinimo kremas yra plačiai naudojamas daugeliui lygių paviršių, tokių kaip veidrodžiai, langai ir ekranai. Jums tiesiog reikia jį tolygiai tepti ant paviršiaus, palaukti kelias minutes ir tada nuvalyti audiniu. Tai gali efektyviai pašalinti seną ir nepageidaujamą stiklo plėvelę, todėl jūsų automobilis ir namai bus gražūs ir švarūs. Nesvarbu, ar turite transporto priemonių, pikapų, sedanų ar sunkvežimių, šis produktas jums tinka.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai