5Pcs PH2 atsuktuvų bitų rinkinys Specialus šešiakampis kotas Plyšinis kryžminis magnetinis smūgis Partijos galvutės kietumas Varžtas Vairuotojo rankiniai įrankiai

€2.21 €4.93

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Alloy Steel
  • Origin - Mainland China
  • Screw Head Type - Phillips
  • Type - Magnetic Screwdriver
  • Brand Name - EMGFX
  • Magnetic - Yes

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Specialus kryžminio atsuktuvo antgalis (Pastaba: atsuktuvo antgalis turi šiek tiek magnetinio, o ne stipraus magnetinio)

Medžiaga: S2 legiruotasis plienas

Spalva: Juoda fosforilinimo danga

Magnetinis: Taip

Dydis: PH2, 1/4 colio šešiakampis (6.35 mm)

Ilgis: 25mm / 50mm / 65mm / 70mm / 90mm / 150mm

Tinka: Lizdo jungiklis

Kiekis: 5vnt

Savybė:

1. Aukšta kokybė

-Termiškai apdorotas, ilgaamžis, didelio kietumo, nelengvai dėvimas.

2. Profesionalus šešiakampio bitų rinkinys yra pagamintas iš S2 legiruotojo plieno, labai gerai pagamintas ir tvirtas kaip nagai

-Kietumas gali pasiekti HRC60 laipsnį. Šešiakampių raktų rinkinys tinka elektriniams grąžtams su greičio reguliavimo įtaisu, elektriniais atsuktuvais, rankiniais atsuktuvais. Nenaudokite grąžtų ant pneumatinių įrankių, oro krapų ir elektrinio grąžto be greičio reguliavimo.Ilgas grąžto tarnavimo laikas pasiekiamas dėl patvarios konstrukcijos ir aukščiausios technologijos.

3. Nikeliavimo paviršiaus apdorojimas, super antikorozinis

-Aukšta kokybė, ilgaamžiškumas ir ilgaamžiškumas. "Hex" gręžimo bitų rinkinys yra aiškiai pažymėtas, kad galite greitai rasti, kokio dydžio jums reikia. Lengva paimti ir naudoti.

4. Magnetiniai antgaliai ir savavališkas pasirinkimas Ilgis

-Hex Allen atsuktuvų rinkinys yra šiek tiek magnetinis, o tai padeda išlaikyti veržles ir varžtus prilipusius prie jų. Gali pagerinti jūsų darbo efektyvumą. Puiku!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai