Pinigų taupymo iššūkių knyga 100 vokų A5 pinigus taupantis segtuvas Miela biudžeto knyga automobilio atostogų fondui pirkti nešiojami pinigai

€12.53 €17.90

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Lengvai tvarkykite savo finansus naudodami pinigų taupymo segtuvą! Lengvas ir A5 dydžio, jis tiekiamas su užtrauktukais užtrauktais vokais čekiams ir sąskaitoms laikyti. Tai puiki gimtadienio dovana visiems, norintiems kontroliuoti savo išlaidas.

Specifikacijos:

Pavadinimas: 100 Envelopes Challenge Binder

Viršelio medžiaga: dirbtinė oda

Vidinė tekstinė medžiaga: PP

Produkto dydis: (apytiksliai) 23.3 * 18cm / 9.17 * 7.09 colių

Spalva: kaip parodyta

Pakuočių sąrašas:

1* Taupymo iššūkių knyga Binde

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengvas organizavimas: lengvai sekite svarbius dokumentus ir kvitus naudodami mūsų 100 vokų iššūkio segtuvą, komplektuojamą su pažymėtais maišeliais ir aptakiu A5 formato dizainu su užtrauktukais užtrauktukais.

2.Platus naudojimas: Nesvarbu, ar norite nusipirkti gimtadienio dovaną, sumokėti skolą, sutaupyti pinigų atostogų fondui ar planuoti kitus svarbius įvykius, šis 100 vokų iššūkio segtuvas padės jums pasiekti savo tikslus.

3.Įvairių daiktų saugojimas: Laikykite savo korteles, antspaudus, čekius, sąskaitas ir skiepijimo korteles tvarkingai ir saugokite šiame unikaliame 100 vokų iššūkio segtuve.

4. Transportas be rūpesčių: Šis 100 vokų iššūkio segtuvas yra kompaktiškas ir lengvas, todėl galite jį laikyti bet kur ir neužkrauti jums jokios naštos. Tai daro jūsų gyvenimą patogesnį.

5.Įpročių formavimo organizatorius: pagerinkite savo pinigų valdymo žaidimą su mūsų 100 vokų iššūkio segtuvu! Idealiai tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams, jis padeda pasiekti savo finansinius siekius, skatindamas sveikus išlaidų įpročius ir suteikdamas jums geresnę finansų kontrolę.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai