Papuošalų laikymo dėžutė Medinė spynos dėžutė Piratų skrynia su raktu Antikvarinė užrakinama lobių saugojimo dėžutė su užraktu Vidutinė talpa

€2.62 €5.25

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Feature - Eco-Friendly
  • Origin - Mainland China
  • Use - Sundries

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ši užrakinta daiktadėžė yra patvarus sprendimas brangiems dokumentams saugoti. Jo retro ir nostalgiškas grožis suteikia žavesio bet kuriai erdvei. Šviesiai mėlyna spalva papildo bet kokį dekorą. Erdvi vidaus erdvė gali saugiai laikyti svarbius dokumentus ir suteikia ramybę.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Locked Storage Box

Medžiaga: mediena + lydinys

Produkto dydis:

Išorinis skersmuo Dydis: apie 15x10x10cm / 5.91x3.94x3.94 colių

Vidinis skersmuo Dydis: apie 13.5x8x8.5cm / 5.31x3.15x3.35 colių

Modelius:

A tipas: mažos juodos gėlės

B tipas: juoda gėlių-Xilin durų spyna

C tipas: juoda gėlių retro trijų skaitmenų kombinuota spyna

Pakuočių sąrašas:

1* Užrakinama daiktadėžė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite už nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Secure Storage: Apsaugokite savo vertingus daiktus saugiai ir patikimai naudodami aukštos kokybės medieną, klasikinį raštą ir patvarią šios užrakintos daiktadėžės konstrukciją.Užrakinimo mechanizmas prideda papildomą saugumo sluoksnį, kad jūsų pozos būtų organizuojamos be rūpesčių.

2. Prašmatnus ir praktiškas: įneškite kaimiško žavesio į savo erdvę naudodami šią užrakintą daiktadėžę. Jo varginančios spalvos ir tekstūruota apdaila sukuria vintažinę atmosferą, kuri pagerina jūsų namų dekorą ir apsaugo jūsų vertybes.

3. Patobulintas saugumas: užtikrinkite aukščiausios klasės savo vertingų daiktų apsaugą naudodami šią užrakintą daiktadėžę su tvirta bronzine spyna. Jo išskirtinė rankena ir graži spalva, papildanti bet kokį dekorą, leidžia lengvai nešiotis ir išskirtinį jūsų erdvės papildymą.

4.Efektyvus saugojimas: Ši erdvi užrakinta daiktadėžė suteikia patogią vidinę erdvę organizuoti ir saugiai laikyti įvairius niekučius, papuošalus ir atminimo daiktus, todėl griovimas yra vėjas.

5. Universali ir saugi saugykla: sutvarkykite savo brangius priedus, dokumentus ir vertybes naudodami šią užrakintą daiktadėžę. Jis tarnauja įvairiai paskirčiai nuo langų dekoravimo iki naudojimo kaip filmų ir televizijos rekvizitų, tuo pačiu užtikrinant maksimalų saugumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai