Virimo puodo dangčio laikiklis Universalus šaukštų laikymo stovas Daugiafunkcinis stovas Sriubos šaukštų atramų indų virtuvės įrankis

€14.53 €29.07

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Plastic
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1. Tvarkingas laikymo sprendimas: Naudodami šį šaukštą su dangčio laikikliu, galite sutaupyti vietos ir sutvarkyti virtuvę. Tai leidžia jums įdėti indus ir dangtelius ant to paties laikiklio, didinant efektyvumą ir sumažinant netvarką.

2. Rūdims atspari medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės anglinio plieno ir pp medžiagos, šį šaukštą ir dangtį nėra lengva rūdyti ir juos galima plauti indaplovėje. Jis yra saugus, tvirtas ir patvarus, be kenksmingų medžiagų.

3. Platus naudojimas: Naudodami šį patogų ir praktišką šaukšto ir dangčio laikiklį, puodų dangtelius, menteles, šaukštus ir kitus virtuvės įrankius galite laikyti 1 vietoje. Kelių lizdų dizainas leidžia atskirti skirtingus indus ir išlaikyti juos tvarkingus ir tvarkingus.

4. Lengvas valymas: Nereikia sudėtingos priežiūros, šis šaukštas su dangčio laikikliu neleidžia vandeniui lašėti ir palaiko stalviršius švarius ir tvarkingus.Jame yra nuimamas ir plaunamas pp surinkimo dėklas, kurį lengva nuvalyti.

5. Pridėkite grožio: Suderinamas su įvairiais virtuvės stiliais, šis šaukšto poilsis su dangčio laikikliu suteikia virtuvei grožio dėl paprasto ir gražaus dizaino. Jis turi lygias linijas ir paprastą baltą spalvą, kuri papildo bet kokį dekorą.

Aprašymas:

Mūsų šaukšto ir dangčio poilsis yra puikus sprendimas norint, kad jūsų virtuvės stalviršiai būtų švarūs ir tvarkingi. Jo tvirta ir patvari konstrukcija gali sutalpinti kelis šaukštus ir dangtelius, o kelių lizdų dizainas padeda sutaupyti vietos. Paprastas ir gražus dizainas suteikia jūsų virtuvės erdvei elegancijos.

Specifikacijos:

1. Medžiaga: anglinis plienas + pp

2. Funkcija: saugojimas

Pakuočių sąrašas:

1 x Šaukštas poilsis su dangčio laikikliu

Dėmesys:

1. Dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai