Ranka Sąskaita Iškarpų knyga Lipdukai Skelbimų lenta Lentos kraštinės lipdukai Lipnūs atostogų klasės dekoravimo reikmenys

€4.03 €5.76

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Size - M
  • Use glue type - Hot glue
  • Age - >3 YEARS OLD
  • Material - Art paper
  • Function - Function bulletin board decoration
  • Shape - irregular
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto specifikacijos:

Dydis: 20m vienam ritiniui, 7cm pločio

Medžiaga: vario plokštė lipni

savybė:

1. Lipnus: Mūsų užvalkalų skelbimų lentos sienos yra lipnios, todėl lengviau dekoruoti skelbimų lentas, stalus ar sienas; Jums nereikia ruošti klijų, todėl juos labai patogu naudoti.

2. Skelbimų lentos dekoracijos: pridėkite mėlynų kraštinių prie lentų, spintelių ir klasių dekoracijų, biuro dekoracijų, kambario dekoracijų, stalo dekoracijų ir kt., kad sukurtumėte akį traukiančius ekranus.

3. Patvari skelbimų lentos kraštinė: Atspausdintas ant storo, lankstaus popieriaus, šis paruoštas naudoti rudens skelbimų lentos popierius puikiai tinka naudoti ištisus metus ir gali būti supjaustytas ir sluoksniuotas, kad pridėtų matmenų bet kuriam ekranui.

4. Kas pridedama: Spalvų apdailos rinkinyje yra didelis ventiliatoriaus formos mėlynos skelbimų lentos kraštinės ritinys, kurio matmenys 787 ' x 2.76 colio.

5. Universalus: šią klasikinę užvalkalo sieną galite naudoti norėdami papuošti klases, biurus, duris, langus, kreidines lentas, lentas, sienas, nuotraukų dekoracijas, kūdikių dušus, vestuves, gimtadienius ar kitas vakarėlių dekoracijas ir dar daugiau, kad padėtumėte sukurti kaimišką išvaizdą, kad jaustumėtės vietoje

Pasergėti:

1. Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip ekrano ryškumas ir šviesos ryškumas, įtakos, tikroji produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio, rodomo svetainėje.

2. Leiskite, kad duomenys šiek tiek skirtųsi nuo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro: skelbimų lentos lipdukai 1 ritinys * 1

Visi atsiliepimai

Susiję produktai