Stalo stalas Amžinas kalendorius Dėlionės žaislai Kaimiškas rankinis dėlionės modelio konstravimo rinkiniai Apskriti biurai Namų dekoras

€11.50 €16.42

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Naudodami mūsų besisukantį amžinąjį kalendorių, sekite svarbias datas kaimišku stiliumi.Pagamintas iš pastovaus ABS, jis kasmet pakartotinai naudojamas universaliam naudojimui. Puikiai tinka šeimoms, draugams ir kolegoms, niekada nepamirškite ypatingos progos su šiuo kalendoriumi.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Nuolatinis kalendoriaus aplinkraštis

Produkto medžiaga: ABS, beržo pagrindas

Produkto dydis: (apytiksliai) 13,5 * 18 cm / 5,31 * 7,09 colio

Produkto svoris: apie 300g

Produktų sąrašas:

1 * Nuolatinis kalendoriaus aplinkraštis

1 * atsitiktinis lipdukas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Ilgalaikis sprendimas: Nuolatinis kalendoriaus aplinkraštis gali būti naudojamas pakartotinai kiekvienais metais, todėl tai yra tvarus pasirinkimas ilgalaikiam naudojimui.Pasukite žiedus, kad pakeistumėte datą ir mėnesį.

2.Rustic Style: Mūsų amžinas kalendoriaus aplinkraštis pasižymi vintažiniu apvaliu dizainu, kuris bet kokiam dekorui suteikia kaimiško stiliaus atspalvį ir sukuria atpalaiduojančią atmosferą. Mėgaukitės elegancija ir nesenstančiu laiku.

3. Sukurtas ištverti: Pagamintas iš ABS aukštos kokybės medžiagos ir medinio stovo, šis amžinas kalendoriaus apskritimas sukurtas taip, kad atlaikytų nusidėvėjimą. Galite pasikliauti ilgalaikiu dizainu.

4. Universalus naudojimas: Šis amžinas kalendoriaus aplinkraštis gali būti naudojamas kaip kalendorius ir stalo dekoras, suteikiantis jūsų namams elegancijos ir funkcionalumo. Galite lengvai koreguoti datą.

5.Puiki dovana: Šis amžinas kalendoriaus aplinkraštis yra puiki dovana šeimoms, draugams ir kolegoms, kurie mėgsta stilingai sekti datas. Tai lengva naudoti ir gali būti pasukta.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai