L-el. pašto perukas Sintetiniai plaukai LOL Star Guardian Neeko Cosplay Perukai 40cm trumpi mišrių spalvų Helovino karščiui atsparūs perukai

€14.94 €24.90

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Cap Size - Average Size
  • Can Be Permed - Yes
  • Feature - Cosplay
  • Brand Name - L-email wig
  • Wigs Length - Short
  • Texture - STRAIGHT
  • Model Number - ZY340
  • Wigs Type - Regular Wig
  • Origin - Mainland China
  • Items per Package - 1 Piece Only
  • Lace Wig Type - None Lace Wigs
  • Material Grade - High Temperature Fiber

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

L-el. pašto perukas LOL Star Guardian Neeko Cosplay Perukai 40cm Trumpas mišrių spalvų žaidimas Cosplay Peru Karščiui atsparūs sintetiniai plaukai Perucas

Pakuotė: 1pc perukas +1pc nemokamas peruko dangtelis

Spalva : kaip paveikslėlis

Stilius: Cosplay perukas

Medžiaga: sintetinis aukštos temperatūros pluoštas

Priežiūros instrukcijos: Rankų plovimas šaltame vandenyje, pakabinkite, kad išdžiūtų, be baliklio Rodomas produktas:

Perukai viduje(Tas pats stilius kaip ir šis paveikslėlis,Bet skirtingos spalvos)

Kaip naudoti ir prižiūrėti

L-el. perukas yra YiWu, visame pasaulyje žinomame tarptautinės prekybos mieste, Mes turime savo gamyklas, esame pasiryžę pasiūlyti geriausius perukų produktus, įskaitant: mados perukus, nėrinių perukus ir Cosplay perukus ir kt. Mes siekiame pateikti jums geriausias kainas ir kuo didesnę pasirinkimo įvairovę.

Temperatūra: Mūsų perukai yra pagaminti karščiui atsparus sintetinis, temperatūros diapazonas yra 250-300 ° F (120-150 ° C) karštiems lygintuvams, 160-175 ° F (70-80 ° C) karštam vandeniui.

Dydis :Mūsų peruko kostiumas galvos apimčiai nuo 58cm iki 62cm.

Spalva :Tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų, kurią sukelia daugybė veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

Peruko dangtelis: Mes atsiųsime jums vieną peruko dangtelį kaip dovaną,Bet kada sandėlis gali pamiršti jį įdėti į jūsų siuntinį,Mes išsiųsime jį su kitu užsakymu,Bet tai negali būti neigiamas atsiliepimas ar ginčo priežastis. Atkreipkite dėmesį.

1, pildydami pirkėjo informaciją, palikite teisingą telefono numerį ir teisingą adresą.

2, prekės supakavimas, adresavimas ir pristatymas į paštą užtruks kelias dienas(mes kuo greičiau užpildysime), po to užpildysime stebėjimo numerį, jį galite rasti savo užsakymo informacijoje.

3, Mūsų pristatymo galimybės tik nuorodos, jūsų užsakymui galime pasirinkti greitesnį pristatymo būdą, atkreipkite dėmesį.

4 . Jei dėl pirkėjo priežasties, įskaitant "atsisakyti pasirašyti už paketą" arba "atsisakyti mokėti mokestį" arba "pirkėjo šalies paskelbimo priežastis" ir pan., Pirkėjas turi prisiimti visus nuostolius. Mes esame atsakingi už tai, kad prekės būtų sklandžiai išvežtos iš Kinijos, kai prekės išeis iš Kinijos, pirkėjas bus atsakingas už visą atsakomybę.

5. Jei turite kokių nors specialių prašymų, susisiekite su mumis.mes atsakysime per 24 valandas dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

Pristatymo problema:Jei negausite savo produkto iki apsaugos laiko, susisiekite su mumis, mes jį pratęsime, kad įsitikintume, jog galite gauti produktą, tuo tarpu mes susisieksime su greitosios pagalbos įmone, kuri padės jums rasti jūsų siuntinį. Jei siuntinys buvo pamestas, mes jums grąžinsime arba grąžinsime pinigus.

Kokybės problema:Jei jūsų gautas produktas turi kokybės problemų,Susisiekite su mumis ir atsiųskite mums produkto nuotraukas,Po to, kai patikrinsime nuotrauką,Jei yra kokybės problemų, mes grąžinsime jūsų dalį kaip kompensaciją arba galite ją grąžinti ir gauti visą grąžinamąją išmoką. (Grąžinti atgal jūsų sumokėtą siuntimo mokestį.)

Priedai Problemos : Jei jūsų gautame gaminyje trūksta dalies, susisiekite su mumis, mes iš naujo atsiųsime jums trūkstamą dalį.

Keitimas: Mes siūlome grąžinimo už pakeitimą paslaugą, jei jums nepatinka spalva ar dydis netinka, susisiekite su mumis, mes suteiksime jums savo adresą, galite išsiųsti jį atgal, kai gausiu, atsiųsiu jums kitą spalvą ar dydį, ir informuosiu jums naują stebėjimo numerį. Jūsų sumokėtas grąžinimo atgal siuntimo mokestis.

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbūs, jei esate patenkinti produktu, palikite 5 žvaigždučių teigiamą atsiliepimą.Jei nesate patenkinti tuo, ką atgijote, pirmiausia susisiekite su mumis, mes galime išspręsti šią problemą, padaryti jus patenkintus. Ačiū

Visi atsiliepimai

Susiję produktai