Nugaros tiesinimo priemonė Laikysenos korektorius Reguliuojamas pečių petnešos Laikysenai Kvėpuojanti laikysena Petnešos Nematomi nugaros neštuvai

€11.18 €15.97

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ezata vientisas laikysenos korektorius padeda moterims užtikrintai pagerinti savo laikysenos įpročius, efektyviai surinkti krūtis ir sumažinti rankų bei nugaros suglebimą. Su papildomu komfortu tai leidžia jums labiau pasitikėti savimi ir užkirsti kelią būsimam suglebimui.

Specifikacijos:

Dydis: S/M/L/XL

Sudėtis: 90% poliesteris, 10% elastanas

Spalva: juoda, rožinė, mėlyna, odos spalva

Svoris: 130G

Pakuočių sąrašas:

Nugaros petnešų laikysenos korektorius*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lygi nugara: "Ezata" besiūlis laikysenos korektorius užtikrina galingą suspaudimą, kuris išlygina ir sugriežtina nugaros iškilimus, sumažindamas rankų ir nugaros suglebimą. Pasiekite užtikrintą ir elegantišką išvaizdą su geresne laikysena.

2.Posture Boost: Ezata Seamless Laikysenos korektorius yra moteriškas korekcinis formavimo drabužis, kuris tvirtai suspaudžia viršutines suglebusias rankas ir atitraukia pečius atgal, kad išlaikytų gerą laikyseną, todėl jūs labiau pasitikite savimi ir patrauklėja.

3.Krūtinės atrama: mėgaukitės geresne laikysena & pakelta krūtinė su "Ezata" vientisu laikysenos korektoriumi.Jo krūtinės pakėlimo dizainas sustiprina vidutinį aukštyn efektą, tuo pačiu išvengiant krūtų spaudimo, padeda išvengti suglebimo & efektyviai surinkti krūtis. Padidinkite savo pasitikėjimą savimi šiandien.

4. Išplėstinis komfortas: pagerinkite savo laikysenos korekcijos patirtį naudodami "Ezata" vientisą laikysenos korektorių.Jo labai elastinga, lygi ir kvėpuojanti medžiaga suteikia idealų komfortą. Turėdami nematomą liemenėlės dizainą, dėvėkite ją be vargo po bet kokiais drabužiais ir mėgaukitės pagerėjusia laikysena bei palengvėjimu nuo diskomforto nugaroje.

5.Platus naudojimo spektras: "Ezata" vientisos laikysenos korektorius tinka bet kokio amžiaus, dydžio ir gyvenimo būdo moterims. Nesvarbu, ar esate studentas, darbuotojas, mama ar kūno rengybos entuziastas, galite lengvai dėvėti šį laikysenos korektorių po bet kokiais drabužiais ir parodyti savo grakščią figūrą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai