Magnetinė oda Žymė Retro odos žymelės Knygų žymės Puslapio žymės, kad išsaugotumėte savo puslapį Mokiniai Mokytojai Skaitytojai

€4.56 €9.12

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atsisveikinkite su puslapio praradimu su mūsų magnetinėmis žymėmis! Stiprus adsorbcijos pajėgumas užtikrina, kad jie lengvai neiškristų iš jūsų knygos. Pagaminti iš patvarių medžiagų, jie yra idealaus dydžio, kad galėtumėte tiesiog pažymėti savo vietą. Puikiai tinka atostogoms ar kasdieniam naudojimui.

Pavadinimas: Magnetic Bookmarks

Produkto dydis: apie 10x3CM / 3.9x1.2 colių

Medžiaga: PU oda

Gaminio svoris: 13g

Pakuočių sąrašas:

Magnetinė žymelė x 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų elemento spalva ir paveikslėlyje rodoma spalva gali turėti niuansų.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Užtikrinkite skaitymo tęstinumą: atsisveikinkite su prarastais puslapiais naudodami mūsų magnetines žymes. Mūsų stipri adsorbcijos geba ir magnetinis uždarymas užtikrina tvirtą sukibimą ir apsaugo nuo atsitiktinio slydimo skaitant.Jums taip pat nereikės jaudintis dėl žymių ar raukšlių, užtikrinant nepertraukiamą skaitymą lengvai.

2. Puslapių taupymo dizainas: Sukurtos iš aukštos kokybės odos ir stipraus magneto, mūsų žymės apsaugo jūsų puslapius jų nepažeisdamos. Matavimai 3,9x1,2 colio 10x3 cm, jie yra kompaktiški ir puikiai tinka kelionėms. Mėgaukitės skaitymo pažanga be jokio nusivylimo.

3.Ir kūrybingas: Pridėkite savo skaitymui asmenybės prisilietimą naudodami šias unikalias magnetines žymes. Jie lieka vietoje, todėl lengva papuošti knygą ir tiesiog pažymėti savo vietą. Daugiau jokių pamestų puslapių ar nerimtų popierinių žymių.

4.Patobulintas žymėjimas: iškirpkite puslapį, kad pažymėtumėte skaitymo pažangą, padarydami mažiau žalos knygoms nei sulankstydami ar prisegdami. Šios magnetinės žymės sukurtos taip, kad tvirtai laikytųsi puslapyje ir lengvai nenukristų.

5.Puikiai tinka dovanoti: sužavėkite savo artimuosius bet kokia proga naudodami šį magnetinių žymių rinkinį! Šios žymės, puikiai tinkančios Kalėdoms, Valentino dienai, gimtadieniams ar bet kokiam ypatingam renginiui, yra populiarios tarp bet kokio amžiaus studentų, mokytojų ir knygų mylėtojų.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai