triumo siurblio žarnos rinkinys Jūrinio išleidimo drenažo vamzdis Didelio našumo išleidimo žarna su spaustukais ir montavimas Lengvai montuojama valtis

€12.40 €31.00

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Length - 0.00inch
  • Item Weight - 1.00kg
  • Item Height - 0.00inch
  • Item Diameter - 0.00inch
  • Model Name - Bilge Pump Installation Kit
  • Item Width - 0.00inch
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis triumo siurblio žarnų rinkinys skirtas užtikrinti drenažo efektą jūsų valtyje, baseine ar kitose vietose, kur reikalingas drenažas. Žarna yra atspari dilimui ir lanksti, joje yra spaustukai ir įtaisas, skirtas tvirtai pritvirtinti žarną. Rinkinį taip pat lengva nešiotis ir laikyti, kai jis nenaudojamas.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Žarnos montavimo rinkinys

Produkto medžiaga: PVC

Gaminio svoris: 260g

Pakuotės dydis: 23 * 13 * 16CM (9.05 * 5.11 * 6.29 colio)

Šilti patarimai: gaminio dydis / paveikslėlis matuojamas rankiniu būdu ir nufotografuojamas, atleiskite už nedidelį nuokrypį

Pakuočių sąrašas:

Žarna*1

Spaustukas *2

Armatūra*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patikimos medžiagos: Šiame triumo siurblio žarnų rinkinyje yra patikima, tvirta, patvari ir lanksti PVC medžiaga. Jis gali susidoroti su aukštu slėgiu ir užkirsti kelią dilimui bei pažeidimams.

2.Nepralaidi sandari žarna: Turėdamas gofruotą spiralinę struktūrą, šis triumo siurblio žarnų rinkinys atsparus kinkingui ir lūžimui, suteikdamas drenažo efektą. Jis taip pat turi berankovę konstrukciją, kuri leidžia išvengti nuotėkio jungties gale.

3. Lengva nustatyti: Šiame triumo siurblio žarnų rinkinyje yra spaustukai ir korpuso jungiamosios detalės, todėl jį lengva sumontuoti ir nuimti. Jis taip pat prisitaiko prie skirtingų montavimo kampų, taupydamas laiką ir energiją tvirtindamas žarną.

4. Platus pritaikymas: Galite patikėti, kad šis žarnų rinkinys tarnaus ilgai ir atlaikys bet kokį drenažo iššūkį. Jis pagamintas iš kokybiškų medžiagų, atsparių erozijai ir pažeidimams. Šis žarnų rinkinys tinka valtims, jachtoms ir kitoms vietoms, kurioms reikia drenažo.

5. Išskirtinis meistriškumas: Šis triumo siurblio žarnų rinkinys yra lengvas ir lengvai nešiojamas bei laikomas. Jis efektyviai išleidžia vandenį be įtrūkimų ir lygios vidinės skylės.Nėra lengva deformuotis esant slėgiui ar karščiui.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai