Galinio vaizdo veidrodinis automobilinis telefono laikiklis 360 laipsnių rotuojamas mobiliojo telefono laikiklis Reguliuojamas daugiafunkcinis universalus išmanusis telefonas

€8.17 €16.34

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - Rondaful
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Automobilinio telefono laikiklio laikiklis skirtas automobilio galinio vaizdo veidrodžiams, lengvai montuojamas ir patogus valdyti.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Rearview Mirror Phone Holder

Spaustuko pločio dydis: apie 60-100mm / 2.36-3.94inch

Medžiaga: ABS + PC + silikonas

Spalva: Juoda

Pakuočių sąrašas:

1 * Automobilio galinio vaizdo veidrodėlis Telefonas Holde

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Kokybiškos medžiagos】Patvarus ilgam tarnavimo laikui, automobilinis telefono laikiklis pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir silikoninės medžiagos, atsparus įbrėžimams, lengvai montuojamas, paprastas ir praktiškas.

2.【360 laipsnių besisukantis】Sukurtas taip, kad padėtų jums lengvai vairuoti ir planuoti maršrutą, automobilio telefono laikiklis yra patogus reguliuoti norimą navigacijos kampą, užtikrinant optimalią vairavimo patirtį.

3.【Lengvai naudojamas】Galima lengvai reguliuoti viena ranka, automobilio telefono lopšys užtikrina vairavimo saugumą ir netrukdo regėjimo linijai, kurią galima išsaugoti stumiant ir ištraukiant.

4.【Patogus reguliavimas】Lengva ir lengva sumontuoti ir nuimti, automobilinis telefono laikiklis yra suprojektuotas su reguliuojama anga, kuri yra patogi reguliuoti sandarumą.

5.【Platus pritaikymo spektras】Puikiai tinka sėdynių atlošams, galinio vaizdo veidrodžiams, persirengimo stalams ir kitiems, automobilio telefono laikiklio laikiklis skirtas plačioms programoms, suderinamas su mobiliojo telefono pločiu apie 60–100 mm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai