Stiklo valiklio servetėlės automobilių alyvos plėvelei ir stiklo valymo drėgnoms servetėlėms Hidrofobinis automobilio lango valymo įrankis Priekinis stiklas Kiti

€3.66 €7.33

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - wipes
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Išvalykite ir pašviesinkite savo automobilio saloną ir stiklą naudodami mūsų automobilių servetėles.Pašalinkite dulkes, alyvą ir dėmes bet kada ir bet kur. Šis produktas padeda apsaugoti paviršius nuo pažeidimų nepažeidžiant stiklo. Puikiai tinka, kad jūsų automobilis atrodytų naujas.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Automobilių servetėlės Salono valymo stiklas

Medžiaga: neaustinis audinys

Specifikacijos: 15 lygiųjų/10 lygiųjų (pasirinktinai)

Taikymo sritis: alyvos plėvelės pašalinimas ant automobilio išorinio stiklo, buitinio stiklo, langų nuo grindų iki lubų, veidrodžių ir kt. Paviršiaus.

Pakuočių sąrašas:

1pack*15vnt stiklo valymo servetėlės

arba

1pack*10vnt stiklo valymo servetėlės

arba

1pack*10vnt stiklo valymo servetėlės

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patogiai laikoma: sutvarkykite savo automobilį naudodami mūsų stiklo alyvos plėvelės valiklius.Jie efektyviai nuvalo alyvą ir nešvarumus, pašviesindami kiekvieną jūsų važiavimo colį. Galima valyti visur ir palikti savo automobilį visiškai naują.

2. Patogus valymo kompanionas: Šiomis stiklo alyvos plėvelės valikliais dėmes galite nuvalyti bet kada ir bet kur. Juos patogu nešiotis ir naudoti, be to, jie palieka jūsų stiklinius paviršius putojančius ir be dryžių.

3. Patobulinta valymo galia: atsisveikinkite su murzinais stiklo paviršiais ir be vargo atkurkite jų aiškumą naudodami mūsų stiklo alyvos plėvelės valiklius.Šios servetėlės pašalina dulkes ir aliejų, atkurdamos pradinę spalvą ir palikdamos blizgesį be dryžių tik su servetėle.

4.Effortless Cleanness: Mūsų stiklo aliejaus plėvelės valikliai sukuria hidrofobinį sluoksnį, kuris apsaugo paviršius nuo nešvarumų, ilgiau išlaikydamas juos švarius. Tai taip pat apsaugo nuo galimos žalos dėl purvo kaupimosi.

5.Pirmiausia saugumas: rūpinkitės rankomis ir stiklu. Šios servetėlės yra saugios ir ekologiškos, be kenksmingų medžiagų, galinčių pažeisti jūsų odą ar stiklo paviršius. Jie taip pat yra minkšti ir švelnūs, nepaliekant įbrėžimų ar palikimų.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai