32vnt Saulės spausdinimo popieriaus cianotipinis popierius su 1 plastikiniu įrankiu saulės spausdinimui Šviesai jautrus saulės fotografijos popieriaus rinkinys

€9.73 €12.97

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

32vnt saulės spausdinimo popieriaus cianotipinis popierius su 1 plastikiniu įrankiu saulės spausdinimui Šviesai jautrus saulės fotografijos popieriaus rinkinys

PAKUOTE SUDARO: Gausite 32 lapų cianotipinį popierių (apie 5,8 x 8,3 colio) ir 1 plastikinį įrankį, skirtą spausdinti saulėje. Įrankis gali išlaikyti jūsų cianotipijos popierių stabilų. Jums nebereikės nerimauti dėl galimybės, kad stiprus vėjas nupūs jūsų saulės spausdinimo popierius.

AUKŠČIAUSIA KOKYBĖ: Saulės spausdinimo popierius yra pagamintas iš aukštos kokybės medienos plaušienos popieriaus, kuris yra tvirtas, plaunamas ir nelengvai sulaužomas / suplėšomas. Saulės meno popierius yra jautrus ultravioletinei šviesai, o jo vaizdavimo rezultatas, įskaitant vienodumą ir ryškumą, turi gerą poveikį.

LENGVA NAUDOTI: Padėkite savo dizainą ant cianotipijos popieriaus; įdėkite savo popierių ir dizainą į plastikinį įrankį; laikykite popierių saulėje 5- 15 minučių; Nuplaukite popierių vandenyje maždaug 1 minutę, tada nusausinkite.Ir gražus menininko darbas padarytas! Taip lengva tai padaryti!

PUIKUS "PASIDARYK PATS" PROJEKTAS: Saulės spausdinimo procesas yra paprastas ir įdomus. Tai gali lavinti vaikų vaizduotę, kūrybiškumą, praktinius įgūdžius ir ugdyti jų susidomėjimą moksliniais eksperimentais. Suaugusiems spausdinimas saulėje yra puikus užsiėmimas su vaikais ar draugais, mėgaujantis laiku kartu.

Pastaba:Išdžiovinus saulėje, modelis taps mėlynas, pirmasis paveikslėlis yra efekto paveikslėlis

Spalva: šviesiai žalia

Medžiaga: natūralus pluoštas

Pakuote sudaro:

32 * mėlynojo rauginimo popieriaus

lapai 1 * plastikinis mėlynas įdegio aplankas

1 * Anglų kalbos vadovas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai