1vnt Super sugeriantis automobilio džiovinimo rankšluostis Zomšas Koralų aksomas Dvipusė automobilio valymo šluostė Daugiafunkcinis automatinis rankšluostis Automobiliniai priedai

€0.30 €0.48

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Puikus vandens sugėrimas - Zomšos šluostės automobilio priežiūrai greitai sugeria ir sulaiko daug drėgmės, todėl jūsų automobilio paviršius lieka be dėmių ir dryžuotas. Taip pat puikiai tinka valyti išsiliejimus. Mūsų automobilio džiovintuvas yra tarsi kempinė ir rankšluostis, susuktas į vieną.

Aukštos kokybės automobilių plovimo rankšluostis - subtili automobilio valymo šluostė nesubraižys jūsų automobilio paviršiaus. Ši unikali minkšta, nesubraižyta medžiaga yra kruopščiai sukurta, kad tarnautų ilgai. Dizainas be pūkelių tinka visų tipų paviršiams. Minkšti sausi rankšluosčiai yra puikus aksesuaras bet kuriam automobilio ar motociklo entuziastui.

Puikus dydis - Mūsų automobilinės pižamos puikiai tinka plauti ir džiovinti jūsų transporto priemonės apdailą. Kiti naudojimo būdai apima namų ruošos darbus, pavyzdžiui, dėmių siurbimą ant kilimų arba vonios kambario ir dušo laikymą be dėmių.

Lengva naudoti - jūsų automobilio rankšluostis greitai džiūsta. Medžiagos be įbrėžimų nepalieka dryžių ar likučių.Dėl to jūsų automobilio paviršius tampa blizgus ir be dėmių. Kai rankšluostis tampa per šlapias, tiesiog jį išsukite.

Daugkartinio naudojimo - Zomšiniams automobilių sausiems rankšluosčiams naudojama medžiaga yra labai patvari ir tarnauja ilgai. Norėdami gauti geriausius rezultatus iš savo automobilio zomšos sauso rankšluosčio, tiesiog nuplaukite jį, kad pašalintumėte nešvarumus ir nešvarumus. Norėdami, kad jūsų darbas būtų kaip naujas, laikykite jį šiek tiek drėgname plastikiniame vamzdelyje.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Automobilinis rankšluostis

Medžiaga: zomšas, koralų aksomas

Dydis: 20 * 30cm, 30 * 30cm, 30 * 40cm

Pakuotė komplekte: 1x Automobilinis rankšluostis

Pastabos:

1. Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

2. Prašome leisti 0,1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai