1/2 colio kaliojo ketaus vamzdžio flanšas, 1/2 colio juodo vamzdžio srieginiai vamzdžių speneliai, 16 vnt

€32.01 €43.25

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1/2 colio kaliojo ketaus vamzdžio flanšas, 1/2 colio juodo vamzdžio srieginiai vamzdžių speneliai, 16 vnt

DYDIS - grindų flanšas tinka standartiniams 1/2inch srieginiams vamzdžiams ir jungiamosioms detalėms.PASTABA: "Grey Pipe & Fitting" serija gamybos proceso metu yra padengta rūdžių prevencine alyva, turite juos išvalyti ir atlikti keletą antikorozinių priemonių.

MEDŽIAGA IR PRODUKTAI - Pilki vamzdžiai ir jungiamosios detalės yra suprojektuoti pagal standartinę pramoninę; medžiagos ir siūlai, pagaminti iš tvirto metalo; Mūsų gaminių paviršius gamybos proceso metu yra padengtas rūdžių profilaktine alyva, o po valymo galite jį užsandarinti.

KAIP NAUDOTIS - išlaisvinkite savo kūrybiškumą ir įneškite prašmatnaus, industrinio stiliaus į savo namus, biurą, garažą, dirbtuves ar bet kurią kitą erdvę su furnitūra ir vamzdžiais; rinkitės iš mūsų didelio standartinių, unikalių ir novatoriškų furnitūros ir vamzdžių pasirinkimo, kad sukurtumėte individualius baldus, kuriuos riboja tik jūsų vaizduotė.

Spalva: Juoda

Medžiaga: ketaus

Dydis: 65x65mm

Pakuote sudaro:

16 x Flanšai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai