2vnt Stalo teniso raketės krašto juosta Profesionalūs priedai Stalo teniso šikšnosparnis Apsauga nuo susidūrimo Apsauginė šoninės juostos apsauga

€0.43 €0.71

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - JTZTF
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Prailginkite tarnavimo laiką: Stalo teniso raketės sūpynės metu jos kraštas yra labiausiai tikėtina vieta atsitrenkti, todėl raketės krašto apsauga yra ypač svarbi. Šis produktas gali efektyviai apsaugoti raketę ir prailginti jos tarnavimo laiką.

2. Aukštos kokybės medžiaga: Šiame gaminyje naudojama kempinė, todėl jis yra minkštas, labai atsparus, nedeformuojantis, atsparus vandeniui ir dulkėms, taip pat labai pagerina jo prisilietimo ir raukšlių atkūrimo greitį.

3. Pagerinkite pusiausvyrą &užkirskite kelią lupimuisi: "Ping Pong Bats" šoninė apsauga padidina raketės pusiausvyrą ir neleidžia gumai nulupti, todėl galite jaustis labiau kontroliuodami savo raketę.

4. Lipnus pagrindas yra lipnus, nereikia klijų, tiesiog klijuokite jį tiesiai.

5.Geras dovanų pasirinkimas: Šis produktas labai tinka vaikams, paaugliams ir suaugusiems, kurie mėgsta žaisti stalo tenisą.Nesvarbu, kokio amžiaus esate, tai geras pasirinkimas dovanoms.

Specifikacijos:

Medžiaga: kempinė

Spalva: Juoda, Mėlyna, Raudona

Dydis: 45 * 1cm

Pakuote sudaro: 2vnt Stalo teniso raketės Edge Tape

Nata:

Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Atkreipkite dėmesį, kad nedidelis spalvų skirtumas turėtų būti priimtinas dėl šviesos ir ekrano.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai