Variklio valiklis Alyvos priedas Galingas automobilio atstatymas Skystas koncentruotas variklio alyvos tirpalas Automobilių restauravimo skysti tepalai

€4.88 €9.76

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Volume - Gasoline Additive
  • Model Number - Oil Cleaner Additive
  • Item Weight - 60g
  • Special Features - Remove Carbon Deposits
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Variklio valiklis Alyvos priedas yra galinga formulė, galinti pašalinti anglies nuosėdas, sumažinti senėjimo greitį ir vidinį variklio oro pasipriešinimą. Naudodami šį produktą galite mėgautis tylesne ir sklandesne vairavimo patirtimi bei padėti sutaupyti pinigų naftai. Išbandykite šiandien ir pamatysite skirtumą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Naftos priedas

Talpa: 60ml

Tinkamumo laikas: 3 metai

Taikymo sritis: yra naftos

transporto priemonių Naudojimo ciklas: naudokite kartą per 5000 kilometrų

Pakuočių sąrašas:

Naftos priedas * 1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Alyvos taupymas: Visiškai suskaidydamas automobilių alyvą, mūsų alyvos sistemos valiklis gali sumažinti alyvos suvartojimą ir pagerinti ekonominį efektyvumą, padėdamas sutaupyti pinigų naftai.

2.Alyvos siurblio apsauga: Sumažindamas alyvos senėjimo greitį, šis produktas gali sutepti ir išvalyti alyvos siurblį, o tai gali sumažinti techninės priežiūros išlaidas ir prailginti jūsų transporto priemonės tarnavimo laiką.

3. Triukšmo mažinimas: pašalinkite nuosėdas ir atkurkite variklio veikimą naudodami šį alyvos sistemos valiklį, kuris valo alyvos sistemą ir sumažina trintį. Jį lengva naudoti ir jis veikia su įvairiomis transporto priemonėmis ir alyvomis. Tai taip pat gali pagerinti transporto priemonės paleidimą, sumažinti variklio triukšmą ir vibraciją bei prailginti variklio tarnavimo laiką.

4. Apsaugokite variklio sveikatą: Šis alyvos sistemos valiklis gali apsaugoti variklio sveikatą ištirpindamas anglies nuosėdas, trukdančias variklio sistemai, o tai gali pakenkti variklio veikimui ir stabilumui, padidinti variklio riziką ir sumažinti variklio galią.

5.Padidinkite energijos vartojimo efektyvumą: Variklio veikimą pagerina šis alyvos sistemos valiklis, kuris pašalina kenksmingus teršalus ir atkuria alyvos srautą. Tai padidina galios galią ir naftos taupymą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai