Karštas pardavimas mažų pusmėnulio sunkvežimių atbulinės eigos jutiklių sistema, naudojama sistemos pardavimui

€202.36

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Color - Black
  • Origin - Mainland China
  • Voltage - 12V--24V universal, 12V--24V universal
  • Packing - 4 sensors (the cable of the sensor is 2.5m added waterproof interface)
  • Brand Name - LanYuXuan
  • DIY Supplies - ELECTRICAL
  • Place of Origin - Guangdong, China
  • Volume - 65DB
  • Power - <1w
  • Keyword - Alarm by Four-step bibi sound
  • Feature - Digital LED display
  • Working - work automally when reversing
  • View Angle - 360° Bird View
  • Warranty - 1 Year
  • Model Number - HR090
  • Detection distance - 2.5m
  • Waterproof - IP67

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mano drauge, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums reikia kitų šio produkto modelių, susisiekite su manimi, aš atsiųsiu produkto nuorodą, kad galėtumėte nusipirkti! Ir sveiki atvykę pridėti mano WHATSAPP (+8613787899056)

Produkto aprašymas

1, dirbkite automatiškai, kai važiuojate

atbuline eiga 2, skaitmeninis LED ekranas (ciklo ekrano linijos ilgis 10 metrų 4 kontaktų sąsaja)

3, aliarmas pagal keturių žingsnių bibi garsą

4, aptikimo atstumas: 2.5 m,

Tūris: 65DB

5,4 jutikliai (jutiklio

kabelis yra 2.5m pridėta vandeniui atspari sąsaja)

6, įtampa: 12V--24V universalus

7, atsparus vandeniui: IP67

Susiję produktai

Įmonės profilis

Apie mus

Shenzhen Haoxun Elektroninių technologijų Co, Ltdyra profesionalus gamintojas, skirtas automobilių elektronikos pramonei ; Mūsų įmonė turi daugiau nei 7 metų patirtį auto lektronikos OEM ir ODM, mes sutelkiame dėmesį į automobilyje esantį ekraną, automobilio MP3 grotuvą, automobilio MP3 grotuvą su BT, automobilio MP5 grotuvą, 2 din automobilio DVD / MP5 su GPS grotuvu ir pan., Su gerai įrengta testavimo įranga ir stipria technine jėga. Turėdami platų asortimentą, gerą kokybę, priimtinas kainas ir stilingą dizainą, mūsų produktai yra plačiai naudojami automobilių ir kitose pramonės šakose, plačiai pripažįstami ir pasitikimi vartotojų, atitinka nuolat besivystančius ekonominius ir socialinius poreikius. Nuolat diegdami naujoves ir kurdami daug naujų prekių bei paslaugų, tampame pirmaujančiu ekspertu automobilių LCD ekrane. Laikydamiesi principo "Jūsų poreikiai, mūsų pažadas".mes nuolat investuojame į gamybos bandymų optimizavimą ir automatizavimą.Pirmiausia laikomės kokybės principo, kad palaikytume produktų ir paslaugų optimizavimą. Sveikiname naujus ir senus klientus iš visų gyvenimo sričių ir susisiekite su mumis dėl būsimų verslo santykių ir abipusės sėkmės!

Pristatymo būdas

1. Ekspresas: Federalinis, DHL, UPS, ARAMEX (apie 5-15 dienų) 2. Krovinių gabenimas oro transportu (pagal vėliausią skrydžio laiką) 3. Jūra (pagal naujausią plaukimo laiką)

Duk

1.K: Kokie yra pagrindiniai jūsų įmonės produktai?

A: Mūsų pagrindiniai produktai yra automobilio monitorius, automobilio kamera, automobilio navigacija, automobilio radaras ir pan.

2.Q: Koks yra minimalus užsakymo kiekis?

A: Taip, mūsų įmonė daugiausia užsiima didmenine prekyba, tačiau jei primygtinai reikalaujate jį nusipirkti arba jei jums reikia tik vieno, mes galime jį jums pristatyti. 3Q: Su kokiomis mokėjimo sąlygomis sutinkate?

A: Mes priimame daugumą mokėjimo būdų, bet daugiausia t / T, "Western Union" ir "Alibaba" garantuotą prekybą.

4.Q:Aš niekada anksčiau su tavimi neturėjau reikalų. Kaip galiu pasitikėti jūsų įmone?

A: Mūsų įmonė "Alibaba" dirba daugelį metų, ilgiau nei bet kuris kitas mūsų tiekėjas, ir mes daugelį metų buvome aukso tiekėjas. Be to, mes gavome daug autoritetingų sertifikatų, tokių kaip CE, ROHS, FCC, Alibaba lauko sertifikatas ir kt.

5.Q: Kokios yra jūsų pristatymo sąlygos ir pristatymo laikas?

A: Tai priklauso nuo jūsų užsakyto kiekio. Kaip žinote, mums reikia laiko šioms mašinoms sukurti. Tačiau daugeliu atvejų pristatymo laikas yra 3-8 darbo dienos po pristatymo. Tiksli kaina priklauso nuo jūsų galutinio užsakymo.

6.Q: Norėčiau paklausti, ar įmanoma, kad ant gaminių būtų atspausdintas mano logotipas.

A: Taip, mūsų vieno langelio paslaugą galima pritaikyti pagal klientų reikalavimus ODM / OEM kūrimo projektavimo gamybos apdorojimas

Mūsų privalumas:

1. Priimkite OEM / ODM

#detail_decorate_root .magic-1{width:750px}#detail_decorate_root .magic-2{width:446px}#detail_decorate_root .magic-4{margin-top:0; paraštė-kairė:0; plotis:446px; aukštis:446px}#detail_decorate_root .magic-7{font-family:Arial,"Microsoft YaHei","\\5FAE软雅黑","\\5B8B体","Malgun Gothic",Meiryo,sans-serif; šrifto dydis: 14px; langelio dydis: kraštinės langelis; marža:0 0 10px; kamšalas:0; list-style:none}#detail_decorate_root .magic-10{font-size:18px}#detail_decorate_root !important}#detail_decorate_root .magic-12{margin-bottom:10px; linijos aukštis:0}#detail_decorate_root .magic-13{plotis:750px; aukštis:750px; perpildymas:paslėptas; paraštė-apačia:0}#detail_decorate_root .magija-14{pozicija:santykinė; kairėje:0; viršuje:0; plotis:750px; aukštis:750px}#detail_decorate_root .magic-16{margin-top:0; paraštė-kairė:0; plotis:750px; aukštis:750px}#detail_decorate_root .magic-17{margin-bottom:10px; perpildymas:paslėptas}#detail_decorate_root.magic-19{margin-top:0; paraštė-kairė:0; plotis:750px; aukštis:625px}#detail_decorate_root .magic-20{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-22{margin-top:0; paraštė-kairė:0; plotis:750px; aukštis:715px}#detail_decorate_root .magic-23{font-size:22px}#detail_decorate_root .magic-24{font-size:20px}#detail_decorate_root .magic-25{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-28{padding:0; paraštė:0; baltas tarpas: iš anksto apvynioti; šrifto dydis:14px}#detail_decorate_root .magic-29{font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-30{font-size:24px}#detail_decorate_root2.Kurti ir projektuoti produktus pagal kliento techninius reikalavimus.

3. Didelės gamyklos priima skirtingus didelius užsakymus iš skirtingų šalių.

4.Mes turime technines komandas namuose ir užsienyje, kurios padeda kurti ir eksploatuoti įvairias bylas.

5. Išlaikė CE FCC sertifikatą

Contatc JAV Shirly Ceng

Visi atsiliepimai

Susiję produktai