Keičiami šepetėlių ritinėliai ir HEPA filtrai Tineco Floor ONE S5/Floor One S5 Pro 2 / S5 Extreme Smart dulkių siurbliui

€16.44 €26.95

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Specialiai sukurtas]Pakaitinių priedų rinkinys yra specialiai sukurtas "Tineco Floor ONE S5/Floor One S5 Pro 2 / S5 Extreme" išmaniajam belaidžiam šlapiam sausam dulkių siurbliui. Jis nesuderinamas su "Floor ONE S5 Combo" ir kitais modeliais, prieš užsakydami įsitikinkite, kad jūsų modelis yra teisingas.

[Puikios vertės paketas] Šiame pakete bus 5 vienetai aukštos kokybės atsarginių dalių, skirtų "Tineco Floor ONE S5 / Floor One S5 Pro 2 / S5 Extreme" išmaniesiems belaidžiams šlapiems sausiems dulkių siurbliams, įskaitant 2 šepetėlių volelius, 3 HEPA Filters.It yra ekonomiškas pasirinkimas papildyti pakaitinius roboto dulkių siurblio priedus.

[Lengvas montavimas] Visos atsarginės dalys yra puikiai suderintos, o montavimo būdas yra toks pat kaip ir dalių, kurias lengva montuoti, lengva naudoti. Jokių papildomų įrankių, reikalingų atsarginėms dalims pakeisti.

[Šepetėlių ritinėliai] Lengvai nuimamas ir švarus, plaunamas, kad būtų lengva prižiūrėti, nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu ir vėl įdėkite po to, kai visiškai išdžiovinsite. Plokščios cilindrinės konstrukcijos dizainas, nepažeidžiant grindų, tinka visų rūšių kietoms grindims, įskaitant laminatą, linoleumą, sandarias medines grindis, marmurą ar plyteles.pagamintas iš didelio tankio mikropluošto minkštos flaneletės, pasižymintis stipria vandens absorbcijos ir valymo galimybe. Pakeiskite kas 3-6 mėnesius.

[HEPA filtrai] Puikiai veikdamas, jis gali filtruoti iki 99,9% nešvarumų, žiedadulkių, dalelių ir medžiagų, taip pat pašalina nealergizuojantį gryną orą. Pagaminta iš aukštos kokybės ekologiškų Hepa medžiagų ir neterš aplinkos. Pakeiskite kas 1-2 mėnesius.

Medžiaga: plastikas

spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

2 x ritininis šepetys

3 x HEPA filtras

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai