Vandens spalvų tapybos rinkinys Dažų meno rinkinys Akvarelės tapyba Linksmybės ir lavinamieji žaislai Dailės amatas mažyliui Gimtadienio dovanų vakarėlis

€1.05 €2.90

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Išlaisvinkite savo vaiko kūrybinę pusę su mūsų knygomis "Paint with Water"! Šis akvarelės tapybos knygų rinkinys puikiai tinka kelionėms lauke ir vakarėlių reikmenims. Su nuplėšiamomis dažų juostelėmis tai švarus būdas vaikams piešti paveikslėlį nesukeliant netvarkos. Užsisakykite dabar ir leiskite linksmybėms prasidėti!

Specifikacijos: Keturių knygų

rinkinys Dydis: (apytiksliai)19 * 8 * 3.5cm / 7.48 * 3.15 * 1.38 colių

Svoris: 120g

Pakuočių sąrašas:

1* Vandens spalvų tapybos rinkinys (4 knygos)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Įdomi veikla: Leiskite savo vaiko kūrybiškumui spindėti mūsų akvarelės dažymo popieriumi.Turėdami 48 keturių temų vaizdo korteles, teptukus ir dažus, jie gali įsitraukti į daugiau tapybos žaidimų. Puikiai tinka vyresniems nei 3 metų vaikams, norintiems patobulinti savo meninius įgūdžius ir lavinti smagią vaizduotę kūrybiškai žaidžiant.

2.Jaunojo menininko esminis: Šis akvarelės tapybos popierius yra puiki dovanos idėja vaikams ir paaugliams, kurie mėgsta išreikšti savo meninę pusę. Tai puikiai tinka gimtadienio vakarėliams, mokyklos projektams ar tiesiog linksmybėms. Popierius yra aukštos kokybės, patvarus ir lengvai naudojamas. Jis populiarus tarp visų amžiaus grupių berniukų ir mergaičių, kuriems patinka tapyti akvarele.

3. Švari piešimo patirtis: Laikykite rankas švarias ir mėgaukitės piešimo sesija be netvarkos, dėka mūsų akvarelės dažymo popieriaus.Sukurtas taip, kad būtų išvengta kraujavimo ir išlaikytų paviršių spalvą, šis popierius yra švarus būdas vaikams nupiešti paveikslėlį, kuris jiems patiks.

4. Patogus kūrybiškumas: mėgaukitės tapyba, kad ir kur eitumėte, naudodami mūsų nešiojamą akvarelės popierių. Jo mini dydis telpa į jūsų krepšį, todėl idealiai tinka šeimos kelionėms ar lauko pramogoms: pradėkite savo kūrybiškumą bet kada ir bet kur.

5.Išlaisvinkite kūrybiškumą: sukurkite unikalias žymes su nuplėšiamomis dažų juostelėmis ant mūsų storo, aukštos kokybės akvarelės popieriaus. Patirkite pasitenkinimą kurdami rankų darbo šedevrą iš medžiagų, skirtų saviraiškai.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai