Šokoladiniai rudi nėrinių priekiniai perukai 13x4 Body Wave sintetinis perukas be klijų, 180% tankis, tamsiai rudas nėrinių priekinis perukas juodaodėms moterims

€32.95 €89.04

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Lace Color - Light Brown
  • Material Grade - High Temperature Fiber
  • Base Material - French Lace
  • Model Number - Straight Lace Wig
  • Feature - Daily Use
  • Cap Size - Average Size
  • Texture - Body Wave
  • Brand Name - F LORA ABULOUS
  • Style - STRAIGHT
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas

【 Plaukų medžiaga】Ilgi banguoti perukai, pagaminti iš aukštos kokybės sintetinių plaukų, šilkiniai ir švelnūs kaip jūsų pačių plaukai, odai draugiški minkšti plaukai daro peruką labai patogų.

【Plaukų pranašumas】Aukštos kokybės imbiero nėrinių perukas, iš anksto nupeštas su kūdikių plaukais ir natūralia plaukų linija, atrodo natūraliau, jis yra minkštas, lygus, blizgus ir be susipainiojimo be jokio išsiskyrimo

【Nėrinių peruko kepurė,Imbiero nėrinių perukas Žmogaus plaukai,22.5" apimtys, turi du reguliuojamus dirželius su 4 šukomis viduje, puikiai tinka daugumai galvos, mes priimame pritaikyti, jei jums reikia spalvoto, mažo ar didelio dangtelio.

【Progos】 Šis imbiero nėrinių perukas suteiks jums tobulą išvaizdą, kuri gali atitikti jūsų suknelę, viršūnes ar bet kokius drabužius įprastoms ir ypatingoms progoms, jį galima naudoti ilgą laiką ir pakartotinai

Ar tai žmogaus plaukai?

Ne, jis pagamintas iš sintetinio pluošto, kuris atrodo ir jaučiasi kaip tikri plaukai.

Ar jie draugiški karščiui?

Taip. Sukurkite naują išvaizdą naudodami plokščią lygintuvą, garbanojimo lygintuvą arba pūtimo džiovintuvą, kuris nėra karštesnis nei 150 °C.

Ar jie iš anksto stilingi/ paruošti dėvėti?

Taip.Kai gausite savo naują peruką, jis jau bus iš anksto suformuotas ir praktiškai paruoštas dėvėti iš dėžutės. Šiek tiek papurtę ir pūkas, peruką galite paruošti nešioti vos per kelias minutes.

Ar perukas reguliuojamas ?

Taip.Jei perukas atrodo įtemptas ar per laisvas, naudokite reguliuojamus velcro skirtukus, esančius peruko gale, kad perukas priglustų prie galvos. Kad būtų patogiau, peruko perimetrą galite reguliuoti iki 1/2 colio iš abiejų pusių.

Ar galiu dažyti sintetinį peruką?

Taip, galite. Mes NEREKOMENDUOJAME mirti sintetinių perukų, nes rizikuojate visiškai sugadinti savo peruką.Sintetiniai perukai yra pigesni nei tikri žmogaus plaukų perukai ir dažnai būna įvairių smagių spalvų ir klasikinių spalvų. Geriausias dalykas, kurį reikia padaryti, kai jums atsibosta dabartinė kolekcija, yra įsigyti naują norimos spalvos peruką.

Ką daryti, jei vis tiek noriu dažyti savo sintetinį peruką?

Šios sintetinės medžiagos neturi natūralių pigmentų, kuriuos turi tikri žmogaus plaukai, o tai reiškia, kad įprasti plaukų dažai neveiks ant sintetinių perukų. Vietoj to mes rekomendavome naudoti audinių dažus, kurie yra specialiai pagaminti poliesteriui ir sintetinėms medžiagoms.

Ar perukas atrodo lygiai taip pat, kaip nuotrauka?

Spalvos gali būti rodomos ne visuose monitoriuose ir įrenginiuose. Dėl nedidelių skirtumų tarp monitorių, įrenginių, naršyklių

Visi atsiliepimai

Susiję produktai