Presta" vožtuvo adapteris dviračių padangoms, greitas ir lengvas su "Presta" ir "Schrader Valve" suderinamas dviračių siurblys kelių ir kalnų dviračiams

€9.84 €16.67

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

NEŠIOJAMAS, KOMPAKTIŠKAS IR LENGVAS - Mūsų dviračių padangų siurblys tinka plento ir kalnų dviračiams Mažas dydis, galite įdėti mini dviračių siurblio CO2 pripūtimo įtaisą į savo krepšį ar kišenę, tai tikrai patogiausias CO2 pripūtimo įtaisas dviračių padangoms

GREITAS IR LENGVAS PRIPŪTIMAS PER KELIAS SEKUNDES - Patobulintas dizainas su svirties valdymu, kad būtų galima reguliuoti CO2 išleidimo greitį, kad būtų lengva ir tiksliai valdyti infliaciją. Jis yra suderinamas su Presta & Schrader vožtuvais.

PATVARI MEDŽIAGA IR PUIKUS APDIRBIMAS - Apdirbtas iš aukščiausios klasės aukščiausios kokybės aliuminio lydinio, siekiant užtikrinti, kad visos dalys būtų patvarios ir tikslios. Komplekte yra izoliacinė guminė putų mova (tik 16 g kasetė), kad darbo metu pirštai neužšaltų.

SAUGUS SAUGUS SUJUNGIMAS BE NUOTĖKIO - Dviračio padangų pripūtimo galvutė suprojektuota su sandaria sriegine jungtimi, kad tilptų bet kokio dydžio "srieginė" CO2 kasetė (12g, 16g, 20g ir 25g)

GERIAUSI DVIRAČIŲ ĮRANKIAI DVIRATININKAMS - Mūsų dviračių įrankiai Mini dviračio siurblys CO2 pripūtimo įtaisas gali padėti jums pradėti važiuoti per kelias sekundes. Todėl tai geras pasirinkimas lenktynėms, grupiniams pasivažinėjimams ar renginiams su laiku.

Spalva: sidabras ir raudona

Medžiaga: aliuminio lydinys

Pakuote sudaro:

1 x vožtuvo adapteris

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai