KARŠTAS PARDAVIMAS Saulės LED fejerverkų žibintai 90LED RGB lauko vandeniui atsparus sodo dekoravimas Vejos takas Saulės lempa

€17.02 €21.55

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Certification - NONE
  • Origin - Mainland China
  • Is Bulbs Included - No

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

KARŠTAS PARDAVIMAS Saulės LED fejerverkų žibintai 90LED RGB lauko vandeniui atsparus sodo dekoravimas Vejos takas Saulės lempa

Kūrybingi saulės sodo žibintai: Kiekviena saulės lempa priima lanksčius ir aukštos kokybės varinius laidus. Galite lanksčiai pasidaryk pats bet kokią formą, pavyzdžiui, gėles, medžius, fejerverkus, apžvalgos ratą, širdį, spiralę, sferą. Šie saulės fejerverkų žibintai yra dekoruoti spalvingomis šviesomis ir puikiai tinka jūsų sodui, kiemui, vejai, gėlynams, terasoms, šaligatviams ir važiuojamosioms dalims.

Atnaujinkite saulės kolektorių: Įrengtas didelio efektyvumo polikristalinio silicio saulės kolektorius su įmontuota 600mAh AA 1.2V baterija. Saulės sodo žibintai automatiškai įkraunami dienos metu, automatiškai šviečia, kai tamsu, ir gali būti nuolat apšviesti 4-8 valandas, kai yra visiškai įkrauti. Apšvietimas ypač traukia akį, suteikia fantastišką apšvietimą, kuris sukuria romantišką atostogų ir atostogų jausmą.

IP65 Atsparus vandeniui ir patvarus: Mūsų sodo žibintai naudoja vandeniui atsparias IP65 medžiagas, kurios yra atsparios oro sąlygoms ir smūgiams. Saulės kelio kuolų žibintai gali gerai veikti esant atšiauriam orui, todėl nereikia jaudintis dėl lietaus, sniego, šalčio ar šlapdribos.

2 apšvietimo režimai: Šie dekoratyviniai saulės sodo žibintai turi 2 apšvietimo režimus, pavyzdžiui, džinas, šokantis jūsų sode. Tai puiki dekoracija jūsų sodui, kiemui, takui, gėlynams, tvorai, vejai, terasai, gimtadieniui, vestuvėms, vakarėliui, šventėms ir Kalėdoms.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: ABS + aliuminio lydinys

Pakuote sudaro:

2 x saulės fejerverkų žibintai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai