2 pakuotė medienos šlifavimo diskas kampiniam šlifuokliui 125mm mediniai raižiniai frezavimo disko medienos frezavimo pjoviklis

€15.44 €20.05

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - FGHGF
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Labiausiai paplitęs 125mm medinis šlifavimo diskas: tinka visiems 125mm kampiniams šlifuokliams. Prieš pirkdami patikrinkite specifikacijas.

Aukštos kokybės medinis drožybos diskas kampiniam šlifuokliui: Medinis failų diskas, pagamintas iš aukštos kokybės mangano plieno, yra aštrus ir patvarus, neslysta ir nesideformuoja, labai tinka medžio apdirbimui, šlifavimui, drožybai ir kt. Praktiški įrankiai suteikia daugiau komforto jūsų medienos apdirbimo gaminiams.

Unikalus dizainas: Remiantis specialiu veleno dizainu, kurio storis iki 2,1 milimetro ir aštrūs kraštai, kampinio šlifuoklio medinis šlifavimo diskas yra tvirtesnis ir efektyvesnis nei kiti šlifavimo diskai. Naudodami medžio drožybos lentas galite sukurti visus norimus kurti produktus. Atnaujinkite savo medines grindis, kad nušlifuotumėte išblukusias kiemo tvoras. Plastikiniai medžių kelmai, raižytos gražios arkos, sukurkite meną ant medžio ir atneškite spalvų į savo namus.

Lengva įdiegti: Jį galima lengvai sumontuoti naudojant paprastą įdėjimą, kurio vidinis skersmuo yra 22,2 milimetro, todėl jis labai tinka daugumai rinkoje esančių kampinių šlifuoklių.

Plačiai naudojamas: Mūsų kampinio šlifuoklio medinis diskas tinka šlifavimui, formavimui, šlifavimui, poliravimui, drožybai ir kitoms medinėms medžiagoms. Jis taip pat gali būti naudojamas minkštoms medžiagoms, tokioms kaip plastikas, guma, polistirenas ir gipso kartonas, tinkamas drožybos ir šlifavimo darbams. Nerekomenduojama jo naudoti ant metalinių medžiagų, nes tai gali turėti įtakos medinių šlifuoklių tarnavimo laikui.

dydis: 12.5 x 12.5 x 3.5cm

Medžiaga: anglinis plienas

spalva: Juoda

Pakuote sudaro:

2 x šlifavimo diskai (plokšti + lenkti)

2 x reduktoriaus žiedai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai