Padangų remonto klijai 30g guminiai klijai Įtrūkimų taisymas Klijų padangų taisymo įrankiai Šoninės sienelės pradūrimo padangų remonto rinkiniai

€3.98 €8.86

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ieškote padangų sandariklio, kuris galėtų padėti atgauti nepažeistas padangas ir atlaikyti žemą temperatūrą? Neieškokite daugiau nei mūsų įtrūkusių padangų sandariklis! Ši lengvai tvarkoma formulė greitai sukietėja, kad užtikrintų ilgalaikę jūsų padangų apsaugą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Tire Repair Glue

Talpa: 30g

Produkto dydis: apie 13.5 * 3.5 cm / 5.31 * 1.38 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Padangų remonto klijai

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Efektyvus atkūrimas: Padangų remonto klijai yra idealus sprendimas norint be vargo atkurti padangos vientisumą, tarnavimo laiką ir išvaizdą.Jo paprasta naudoti formulė greitai pašalina padangų įbrėžimus, įtrūkimus, lupimąsi ir duobes, efektyviai prailgindama jų tarnavimo laiką.

2. Aukštos ir žemos temperatūros tolerancija: Šie padangų remonto klijai turi tą patį elastingumą skirtingose temperatūrose, todėl gali atlaikyti žemą temperatūrą iki -50 laipsnių Celsijaus, nesukietėdami, neskilinėdami ir netapdami trapūs, ir atlaikyti aukštą temperatūrą iki 150 laipsnių Celsijaus be minkštėjimo ar degradacijos.

3. Plati taikymo sritis: lengvai pritvirtinkite pradūrimus tiek vidinėms, tiek išorinėms automobilių, motociklų, elektrinių transporto priemonių ir dviračių padangoms naudodami šiuos plačiai taikomus padangų remonto klijus: idealus padangų taisymo sprendimas.

4.Momentinis remontas: Naudodami šiuos padangų taisymo klijus galite greitai ir lengvai pritvirtinti bet kurią pažeistą padangos vietą, nelaukdami laiko. Tiesiog užtepkite klijus ant pradūrimo ir tai iškart atkurs padangos veikimą.Klijai turi patogų valdymą ir gali greitai sukietėti bet kokiomis oro sąlygomis.

5. Saugios kelionės: Mūsų padangų remonto klijai užtikrina saugias keliones, greitai pritvirtindami bet kokius pradūrimus. Mėgaukitės kelione į priekį su ramybe ir atviro kelio džiaugsmu. Naudodami du dvigubo galo vožtuvo šerdies išmontavimo įrankius, galite lengvai prižiūrėti padangas iš tolo, kad galėtumėte važiuoti be rūpesčių.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai