Dažykite vandeniu Knygos Dažų meno rinkinys Akvarelės tapyba Linksmybės ir lavinamieji žaislai Meno amatas mažyliui Gimtadienio dovanų vakarėlis

€1.03 €2.85

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Išlaisvinkite kūrybiškumą su mūsų akvarelės tapybos knygų rinkiniu.Puikiai tinka vakarėlių reikmenims ar kelionėms lauke, bet kokio amžiaus vaikams suteikia švarų būdą kurti gražius kūrinius. Mūsų rinkinyje yra nuplėšiamos dažų juostelės, užtikrinančios be rūpesčių ir lengvą meno kūrimą. Apsipirkite dabar ir priimkite meninę raišką!

Specifikacijos: Keturių knygų

rinkinys Dydis: (apytiksliai)19 * 8 * 3.5cm / 7.48 * 3.15 * 1.38 colių

Svoris: 120g

Pakuočių sąrašas:

1* Vandens spalvų tapybos rinkinys (4 knygos)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Įdomi veikla: Leiskite savo vaiko kūrybiškumui spindėti mūsų akvarelės dažymo popieriumi.Turėdami 48 keturių temų vaizdo korteles, teptukus ir dažus, jie gali įsitraukti į daugiau tapybos žaidimų. Puikiai tinka vyresniems nei 3 metų vaikams, norintiems patobulinti savo meninius įgūdžius ir lavinti smagią vaizduotę kūrybiškai žaidžiant.

2.Kūrybinės pramogos: leiskite vaikams ir paaugliams atskleisti savo meninį potencialą su mūsų akvarelės tapybos popieriumi.Šis populiarus pasirinkimas vakarėliams ir dovanoms puikiai tinka bet kokiai progai. Aukštos kokybės ir patvarus popierius yra paprastas naudoti, todėl jis puikiai papildo mokyklos projektus ar tiesiog savo malonumui.

3.Dažymas be netvarkos: Leiskite savo kūrybiškumui klestėti be netvarkos naudodami mūsų akvarelės dažymo popierių.Apsaugo nuo kraujavimo ir išlaiko spalvas ant paviršių, todėl vaikams lengva piešti paveikslėlį ir išlaikyti rankas švarias. Mėgaukitės dažymu be nešvarių drabužių.

4. Lengvai transportuojamas: Išlaisvinkite savo kūrybiškumą lauke su mūsų akvarelės tapybos popieriumi. Jo mini dydį lengva nešiotis ir jis puikiai tinka šeimos veiklai ar kelionėms lauke. Atsineškite savo meninį įkvėpimą bet kur.

5. Unikalios žymės: sukurkite unikalias žymes naudodami mūsų nuplėšiamas dažų juosteles ir storą akvarelės popierių.Rankų darbo šedevras su aukštos kokybės medžiagomis patenkinamai tapybos patirčiai.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai