Tapybos drobės plokštės Linas 4 vnt Menininko drobės lentos tapybai, 30x30cm-11.8x11.8in Gruntuota balta drobė akrilui, aliejus

€26.01 €41.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Painting Canvas
  • Material - Wooden
  • Age - >3 YEARS OLD
  • Size - 30x30cm-11.8x11.8in
  • Model Number - Linen
  • Stretched Painting Canvas - No
  • Origin - Mainland China
  • Use - Painting, Drawing

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

TRADICINĖ RANKŲ DARBO KOKYBĖ - Drobės plokštės yra rankomis ištemptos linu, ekologiškomis medžiagomis, kurios turi gražią paviršiaus tekstūrą ir tikrai patraukia dažus. Priklijuotas ant aukštos kokybės popieriaus kartono, jūsų paveikslas nesusilenks, nesulenks ir net nesudeformuos. PARUOŠTA NAUDOTI - Iš anksto gruntuotas su 8 oz.acid-free gesso, šis meno drobės rinkinys yra paruoštas dažyti tiesiai iš dėžutės. Nereikia jokių pasiruošimų. Šilti patarimai: Drobės plokštės NĖRA skirtos akrilo liejimui dėl reikalingo dažų kiekio. Rekomenduojama naudoti akrilui, aliejui, akvarelei, temperai ar bet kokiai praktikai. UNIVERSALUMAS - Lengvos ir tvirtos, šios plokščios drobės lentos puikiai tinka meno, tematikos, dažų vakarėliams, prisiminimams, rankdarbiams, koliažams, fotografijai ir bet kokiems vaikų projektams. Galite atlikti kaligrafiją, kad pritaikytumėte ypatingoms progoms, papuoštumėte savo kambarį, sukurtumėte siužetų lentas kelionei, gimtadieniui, vestuvėms ir bet kokiems reikšmingiems įvykiams pažymėti.PUIKI DOVANOS IDĖJA - Sukurta menininkų ir sukurta visiems meno mylėtojams. Tai bus puiki dovana jūsų draugams menininkams, šeimoms ir net vaikams, kad įkvėptų kūrybiškumo. Įperkamas meno tiekimas pradedantiesiems dailininkams praktikuotis, dailės mokytojui klasėje ir menininkams išbandyti naujas terpes ir tekstūras. AP & CE VERIFIED - Mūsų masiniame drobės plokščių rinkinyje dažymui yra 4 plokštės, ant kurių galite dažyti. Medvilnės drobės, importuotos iš Indijos.Kiekviena kita drobė yra supakuota vakuume. Saugus dažymas su AP ir CE patikrintu. Sukūrė ir sukūrė menininkai

Mums rūpi mūsų klientai ir mes aistringai kuriame produktus, kurie įkvepia.

Mes esame menininkai, dizaineriai, muzikantai ir kūrėjai. Mums menas yra daugiau nei tai, ką mes darome – tai žmogiškosios patirties išraiška.Nesvarbu, ar tai būtų mūsų laimės, sielvarto, džiaugsmo, nuostabos ar ilgesio atspindys, menas yra palikimas, kurį paliksime, kad pasakytume ateities kartoms, kas mes buvome šioje vietoje laiku. Štai kodėl manome, kad jis turėtų būti prieinamas visiems. Nes visi yra dalis to, kas mes esame.

♥️Kaip mes pradėjome savo veiklą? Mes tikime menininku, turinčiu kūrybos ir saviraiškos varomo pasaulio viziją. Drąsaus kūrybiškumo ir ryžto dėka mes pradėsime galimybių kelią tiems, kurie yra alkani ir kuriems reikia būdo laisvai paleisti savo vidinius balsus. ♥️Kuo mūsų produktas išskirtinis? Turėdamas šį tikslo jausmą, Locsyuve gimė tam, kad supurtytų ir sutrikdytų status quo. Nepaliaujamai siekia originalumo, laisvės ir balsų įvairovės, formuojančios mūsų pasaulį ir kultūrą.Pakelti kitus ir suteikti jiems galią eiti ir imtis kūrybinių veiksmų savo rankomis. ♥️Kodėl mums patinka tai, ką darome? Meno pasaulis yra giliai įsišaknijęs išskirtinume, tačiau meno kūrimo aktas yra atviras visiems. Kiekvienas yra menininkas, ir kiekvienas turėtų jaustis laukiamas kurti ir dalintis savo kūriniais su pasauliu. Autentiška savo tiesos išraiška. Optimistiškas, tikras, palaikantis.

Mes jums

pažadame Mes stengiamės kurti produktus, kurie leistų mums didžiuotis. Jei turite kokių nors problemų dėl mūsų produktų, susisiekite ir mes tai padarysime.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai