Nėra irklavimo mašinos apsauginis dangtelis 0.5kg 210D Oksfordo audinys 95*24*40in dangtelis koncepcinei irklavimo mašinai

€23.48 €46.95

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Material - Cloth

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

*TOBULAS DYDIS: Irklavimo mašinos dangčio ilgis yra 95 coliai x 24 colių pločio x 40 colių aukščio. Suderinamas su "Concept 2" irklavimo mašina. Prieš pirkdami atidžiai išmatuokite irklavimo mašinos matmenis, įskaitant ilgiausią / didžiausią / plačiausią.

*PATVARI MEDŽIAGA: Irklavimo mašinos dangtis pagamintas iš aukštos kokybės patvaraus oksfordo audinio su sidabro PU žole. Atsparus plyšimui, atsparus oro sąlygoms, vandeniui ir UV spinduliams. Dangtis turi vidines siūles, užtikrinančias stiprumą ir didelio tankio susiuvimą, kad būtų patvarus.

* VĖJUI ATSPARUS PLĖTIMOSI LYNAS: Reguliuojamas lynas aplink apačią užtikrina, kad dangtis būtų tvirtai pritvirtintas prie irklavimo mašinos, lankstus ir lengvai naudojamas.

* Naudojimas: Apsaugokite savo irklavimo mašiną nuo elementų, buitinių nešvarumų, dulkių, naminių gyvūnėlių plaukų, šiukšlių ir staigių išsiliejimų, todėl ji idealiai tinka kasdieniam naudojimui namuose.

*LENGVA VALYTI: Tiesiog nuplaukite vandeniu ir nešvarumai netrukus išnyks. Laikykite dangtį saulėje, kad išdžiūtų kitam naudojimui.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Irklavimo mašinos apsauginis dangtelis

Medžiaga: 210D Oksfordo audinys

Spalva: juoda

Dydis: 95 * 24 * 40 colių

Svoris: 0.5kg

Pakuote sudaro:

1 * Irklavimo mašinos apsauginis dangtelis

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai