Padavėjų menininkai dirba prijuostės lengvos ir lengvai valomos, kad būtų galima patirti platų naudojimo spektrą

€16.38 €27.29

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - elenxs
  • Type - BIB
  • Material - Leather
  • Style - Brief
  • CN - Guangdong
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Patvarus ir patikimas dizainas: Ši prijuostė, skirta tiek vyrams, tiek moterims, yra pagaminta iš audinio, kuris užtikrina ilgalaikį naudojimą ir suteikia patikimą apsaugą visai jūsų darbo veiklai.

Reguliuojamas ir nuimamas dirželis: Su reguliuojamu dirželiu šią prijuostę galima lengvai pritaikyti, kad ji puikiai tiktų jūsų kūnui, suteikiant maksimalų komfortą ir lankstumą. Dirželis taip pat yra nuimamas, todėl galite lengvai perjungti skirtingus stilius.

Kelios didelės kišenės: Šioje prijuostėje yra kelios erdvios kišenės, suteikiančios pakankamai vietos būtiniausiems daiktams, pvz., įrankiams, indams ir įtaisams, laikyti. Palaikykite tvarką ir viską, ko reikia, turėkite ranka pasiekiamą.

Platus naudojimo spektras: Nesvarbu, ar esate padavėjas, menininkas, ar dirbate virtuvėje ar restorane, ši universali prijuostė yra jūsų kompanionas.Jis sukurtas taip, kad atitiktų įvairius poreikius ir apsaugotų jūsų drabužius nuo dėmių ir purslų bet kokioje aplinkoje.

Lengvas ir lengvai valomas: Pagaminta iš lengvo audinio, ši prijuostė suteikia jums komfortą ir judėjimo laisvę atliekant užduotis. Be to, jį lengva valyti, taupant laiką ir pastangas. Laikykite jį šviežią ir paruoštą naudoti bet kokiai progai

Specifikacijos:

Spalva: pilka, geltona, juoda.

Medžiaga: medvilnė, oda.

Dydis: apie 75 CM / 29.53 colio.

Nata:

Gali būti šiek tiek spalvų iškraipymų dėl skirtingos kompiuterio skiriamosios gebos.

Dėl skirtingo rankų matavimo gali būti nedidelių klaidų.

Komplektą sudaro:

1vnt Prijuostė

Visi atsiliepimai

Susiję produktai