Tualeto šepetėlių valymo įrankis Ilgos rankenos vonios šepetėlių ir laikiklių rinkinys Lankstus kemperio tualetas Šepetys buitiniai valymo reikmenys

€6.58 €13.15

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Feature - Eco-Friendly
  • Origin - Mainland China
  • Style - Hand
  • Usage - Toilet
  • Material - PP
  • Model Number - Bathroom Cleaner Brush

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1. Revoliucinis drenažas: Šis vonios kambario valiklio šepetys turi tuščiavidurį rėmą ir unikalų nusausinamą dugną, kuris leidžia vandeniui lengvai nutekėti ir apsaugo nuo vandens kaupimosi ar nuotėkio apačioje.

2. Visiškas valymas: Nelygios jūsų tualeto vietos niekada nėra nepasiekiamos naudojant šį vonios valiklio šepetį. Su liežuvio šepetėlio galvute ir lanksčiu dizainu, jis leidžia visapusiškai valyti ir lenkti skirtingais kampais, kad būtų užtikrintas maksimalus efektyvumas.

3. Ant sienos montuojamas dizainas: Lengvas valymo asistentas - mūsų vonios kambario valiklio šepetys suteikia patogumo valyti, naudojant lazdelės ant sienos funkciją. Nereikia gręžti skylių. Jo sieninis dizainas tinka bet kokiai ankštai erdvei ir suteikia atramą putojančiam švariam vonios kambariui.

4.Laiką taupantis sprendimas: atsisveikinkite su nuobodžiu vonios kambario valymu naudodami šį efektyvų vonios kambario valiklio šepetėlį.Prailginta rankena leidžia lengviau pasiekti visus kampus nešvarinant rankų, o kompaktiškas dizainas leidžia patogiai pasiimti bet kur.

5. Platus pritaikymo spektras: Naudodami mūsų vonios kambario valiklio šepetėlį, visi keraminiai vonios paviršiai atrodys nauji. Idealiai tinka praustuvams, vonioms, tualetams ir kriauklėms, jis efektyviai pašalina nešvarumus, nešvarumus ir dėmes be jokios žalos, todėl tinka visiems paviršiams.

Ar pavargote nuo vargo valydami tualeto dubenį? Mūsų novatoriškas tualeto dubenėlių valymo šepetys yra čia, kad padėtų! Su liežuvio šepetėlio galvute ir galimybe tilpti į bet kokią ankštą erdvę, šis šepetys užtikrina lengvesnį ir efektyvesnį valymą. Be to, jis sukurtas taip, kad lengvai nutekėtų, todėl jums niekada nereikės susidurti su netvarkingu šepetėliu. Laikykite savo vonios kambarį švarų ir gaivų naudodami šį būtiną valymo įrankį.

Specifikacijos:

1.Name: Vonios kambario valiklio šepetys

2.Medžiaga: PP + ABS + TPR

3.Svoris: (apytiksliai)127g

4. Dydis: (apytiksliai) 39 * 10 cm / 15.35 * 3.94 colių

Pakuočių sąrašas:

Vonios kambario valiklio šepetys*1

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai