Pool Lounge Chair Cover Oxford Patio Chaise Cover 83 L x 30 W x 32 H Sunproof Outdoor Furniture Cover Heavy Duty Terrace Lounge

€19.38 €47.26

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Chaise Lounge Cover
  • Style - Modern Style
  • Material - Cloth
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apsaugokite savo sėdimas vietas lauke su šiais terasos poilsio kambarių dangčiais. Jie pagaminti iš patvarios medžiagos, kuri gali atlaikyti lietų, saulę ir dulkes, prailgindama jų tarnavimo laiką. Jie tinka daugumai standartinio dydžio lauko sėdynių ir turi rankeną, kad būtų lengva nuimti. Jie taip pat turi elastingą apvadą, kuris juos priglunda ir neleidžia jų nupūsti vėjui. Šie užvalkalai yra gražūs ir praktiški, suteikiantys ir komfortą jūsų terasai.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Chaise Lounge Cover

Priedai: 4 vėjo nepraleidžiančios sagtys + šviesą atspindinčios juostelės + ventiliacijos angos + rankenos

Medžiaga: 420D Oksfordo audinys

Dydis: (apytiksliai) 210 * 75 * 80–40 cm / 82,68 * 29,53 * 31,5–15,75 colio

Spalva: Juoda

Pakuočių sąrašas:

1 x Chaise Lounge užvalkalas

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Atsparus vandeniui ir anti-UV spinduliams: Šis chaise lounge dangtelis pagamintas iš didelio stiprumo oksfordo audinio, kuris yra atsparus vandeniui, atsparus UV ir vėjui, apsaugantis jūsų lauko sėdynes nuo įvairių oro ir saulės sąlygų, kad tarnavimo laikas būtų ilgesnis.

2.Strong Adaptability: Dėl laisvo dizaino, tinkančio daugumai standartinio dydžio lauko sėdynių, šis chaise lounge dangtis lengvai uždengia jūsų sėdynes ir apsaugo jas nuo dulkių, purvo ir vandens.

3. Lengva naudoti: Šis gulto poilsio užvalkalas yra skirtas saugiai pritvirtinti dangą virš sėdynės užtrauktuku ir dirželiais, todėl galite tiesiog jį be vargo užtraukti ir išjungti. Jis taip pat yra atsparus vėjui, nes jis nebus prapūsti stipriais gūsiais.

4.Sulankstomas ir lengvai perkeliamas: Šis gulto poilsio užvalkalas gali būti sulankstytas kompaktiško dydžio ir turi rankeną, todėl galite jį lengvai transportuoti ir laikyti, kai nenaudojate.

5. Elegantiškas ir patvarus dangtelis: pagerinkite savo poilsio kambario išvaizdą naudodami šį elegantišką ir patvarų dangtelį. Tai apsaugo jūsų sėdynes nuo lietaus, saulės spindulių, dulkių ir dar daugiau, neleidžia joms išblukti ir susidėvėti.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai