Atminties putų vonios kilimėlis Tualeto kilimėlis Ypač minkštas neslystantis vonios kilimėlis Super sugeriantys vonios kilimėliai vonios grindims Vonios kilimėlis Kojų kilimėliai

€0.47 €10.63

(2 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Thick Memory Foam Bath Rugs
  • Technics - Machine Made
  • Application - Bathroom
  • Pattern - Solid
  • Origin - Mainland China
  • Style - Modern Style
  • CN - Guangdong
  • Material - microfiber
  • Feature - Eco-Friendly, Stocked

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto informacija:

Ar turite problemų su vandeniu ant kojų, kurios po vonios linkusios slysti ar šaltos kojos?

"Yeahmart" vonios kilimėliai yra pagaminti iš atminties putų, kurios yra labai sugeriančios ir greitai džiūsta, jų stiprus sugeriantis vanduo gali išlaikyti jūsų vonios grindis greitai sausas, švarias ir tvarkingas, suteikti jums švarius ir harmoningus namus.

Mes turime 5 spalvas ir 1 dydį, kad patenkintume jūsų poreikius.

5 spalvos: juoda, šviesiai pilka, tamsiai mėlyna, ruda, tamsiai pilka

2 dydžiai:

40x60CM: Geriausiai tinka mažoms erdvėms, vienguboms kriauklėms ar mažoms dušo kabinoms

50X80CM: puikiai tinka priešais dvigubas kriaukles ir tuštažoles

Ultra absorbentas: Atminties putos sugeria drėgmę ir tinkamai izoliuojasi. Dėl savo storio absorbcijos gebėjimas yra gana geras. Jį galite naudoti kiekvienam sezonui, nes atminties putos žiemą jaučiasi šiltesnės, o vasarą akivaizdžiai vėsesnės nei įprastos kempinės.

Anti-Slip : Mūsų vonios kilimėlių apatinėje pusėje yra tūkstančiai taškų, kurie padeda išvengti poslinkio ir slydimo. Nedėkite kilimėlio ant šlapio paviršiaus. Įsitikinkite, kad po kilimu grindys yra sausos, kad kilimas neslystų.

Jaukūs ir minkšti: "Yeahmart" vonios kilimėliai yra užpildyti didelio tankio poliuretano atminties putomis, kurios jaučiasi šilkinės ir suodžių. Žingsnis ant jo basomis kojomis yra nuostabi patirtis. Su tirštomis putomis,jausitės kaip žingsniuodami ant debesų.

Lengva valyti: Plaunamas mašinoje leidžia patogiau ir taupyti laiką. Švelnus ploviklis ir šaltas vanduo yra gerai. Atminties putos greitai išdžiūsta. Nenaudokite chloro ar baliklio. Spalva neišnyks.

Kelios progos: elegantiškas vonios kilimėlis, tinkamas vonios kambariui, vonios pusei, kriauklės priekyje, virtuvei, svetainei, miegamajam, balkonui, skalbyklai, vidaus ir lauko ir kt., Arba bet kurioje jūsų namų vietoje, kur norite palaikymo ir šilumos ant kojų pirštų.

Visi atsiliepimai

2023-12-29

/

Pirkėjas

I'm very satisfied, very quick delivery


2024-01-20

/

Pirkėjas

Its lije as seen in picture


Susiję produktai