Lcd skaitmeninis termometras Higrometras Vidaus kambario elektroninis drėgmės temperatūros matuoklio jutiklis Orų matuoklio stotis Y6m9

€1.97 €3.28

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Thermometer Type - Digital
  • Origin - Mainland China
  • Material - Plastic
  • Type - Household Thermometers

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

6050 Skaitmeninis higrografas su metaliniu laikikliu Skaitmeninis termometro higrometro priekinis ekranas

Produkto parametrai:

1. Dydis: 45 * 53 * 11mm / 1.77 * 2.09 * 0.43 in

2.Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto savybės:

1. Tikslus matavimas: Skaitmeninis higrografas naudoja didelio tikslumo jutiklius, kad tiksliai išmatuotų patalpų temperatūrą ir drėgmę, atitinkančią tikslius vartotojų reikalavimus patalpų aplinkai.

2.Įvairūs rodymo režimai: Skaitmeninis higrografas gali būti naudojamas įvairiais rodymo režimais, kuriuos vartotojams patogu pasirinkti pagal savo poreikius.

3. Duomenų įrašymo funkcija: Skaitmeninis higrografas turi duomenų įrašymo funkciją, kad vartotojai bet kuriuo metu galėtų peržiūrėti patalpų temperatūros ir drėgmės istorinius duomenis, tiksliai suvokti patalpų aplinkos pokyčius.

4.Lengvas valdymas: Skaitmeninį higrohigrometrą lengva valdyti, paprastai reikia paspausti tik kelis mygtukus, kad užbaigtumėte parametrų nustatymą ir duomenų užklausos operacijas, net jei žmonės, kurie jo nenaudojo, gali greitai pradėti.

5.Stiprus praktiškumas: skaitmeninis higrografas yra tam tikros rūšies praktiškos namų apyvokos prekės, plačiai naudojamos namuose, biure, laboratorijoje, sandėlyje ir kitomis patalpų progomis, gali efektyviai stebėti ir reguliuoti patalpų aplinką, pagerinti gyvenimo kokybę ir darbo efektyvumą.

Įtraukti: higrografas *1

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Galite susisiekti su mumis, kad gautumėte daugiau informacijos apie prekes .mes būsime pasirengę jums atsakyti ASAP.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai