Stiklo valymo šluostė Mikropluošto poliravimo valymo šluostė 10 vienetų Universalus greitai valomas dryžis be pūkelių

€1.17 €1.67

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - COTTON
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šie mikropluošto valymo rankšluosčiai puikiai tinka įvairioms reikmėms. Jie nepalieka pėdsakų, yra bekvapiai ir gali būti naudojami vieną kartą. Sutaupykite laiko ir energijos kasdien valydami šiuos universalius rankšluosčius.

Medžiaga: itin smulkus pluoštas

sąrašas:

Mikropluošto valymo šluostė x1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Labai sugeriantis: Pagaminta iš mikropluošto, ši bekvapė valymo šluostė turi minkštą tekstūrą, todėl efektyviai sugeria skysčius. Mėgaukitės be rūpesčių valymo patirtimi.

2.Dust Remover: Mikropluošto valymo šluostė, kuri pašalina dulkes, nešvarumus ir alyvos dėmes per 1 perbraukimą; Idealiai tinka stiklo, metalo ir kitų lygių paviršių valymui.

3.No pūkelis: Pagamintos iš sandariai austos mikropluošto medžiagos, šios šluostės neleidžia palikti pūkelių ir nepalieka jokių pėdsakų ant jokių paviršių, todėl jūsų valymo patirtis yra lengva.

4.Platus naudojimas: Mūsų mikropluošto valymo šluostė yra universalus sprendimas įvairioms valymo užduotims atlikti. Tai puikiai tinka valyti stiklą ir veidrodžius be dryžių. Jis taip pat tinka namų ūkiui.

5.Gera dovana: Mūsų mikropluošto valymo šluostė supaprastina namų valymą, be vargo pašalindama nešvarumus ir dėmes. Puiki dovana jūsų artimiesiems, taupo laiką ir energiją.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai