diapazono gaubto valiklis 500ml riebalų valiklis virtuvės prietaisams Kaitlentės valikliai aliejaus dėmėms kriauklėms Diapazono gaubtai Mikrobangų krosnelė

€5.55 €7.94

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis virtuvės valiklio purškiklis yra specialiai sukurtas riebalų dėmėms virtuvėje. Jis greitai suskaido kietas riebalų dėmes, todėl jas lengva nuvalyti švaria šluoste. Mūsų sandari formulė užtikrina, kad jums nereikės jaudintis dėl netvarkos. Jis puikiai tinka naudoti ant gartraukių ir kitų virtuvės paviršių.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Alyvos valiklis

Turinys: apie 500ml

Produkto dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimas: gaubtai, viryklės, virtuvės sienos, mikrobangų krosnelės, orkaitės, kriauklės, virtuvės reikmenys ir pan.

Charakteristikos: Greitai pašalinkite riebalus, nepažeiskite virtuvės viryklės, nereikia išardyti gaubto

Pakuočių sąrašas:

1vnt * Alyvos dėmių valiklis

Naudojimo:

1. Išvalykite gaubto vidų, nereikia ardyti, tiesiogiai purškite ventiliatoriaus lapus kelis kartus, praėjus 5 minutėms po gaubto paleidimo, alyva automatiškai teka į alyvos puodelį.

2.Pirmiausia galima nubraukti storą ir sunkiąją naftos taršą, o tada purkšti šį produktą, poveikis yra geresnis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Praktiškas sprendimas: be vargo pašalinkite užsispyrusias virtuvės riebalų dėmes naudodami mūsų asortimento gaubto valiklį. Šis praktiškas sprendimas užtikrina puikų našumą, todėl jūsų asortimento gaubtas atrodo visiškai naujas. Purškite, nuvalykite ir nuplaukite, kad pasiektumėte aukščiausios klasės rezultatus ir virtuvę be dėmių.

2.No-Drag riebalų šalinimo priemonė: akimirksniu nuvalykite užsispyrusias aliejaus dėmes, nešveisdami mūsų virtuvės aliejaus dėmių valikliu. Įsigykite virtuvei pritaikytą sprendimą, kuris greitai pašalina riebalų dėmes ir efektyviai jas pašalina, taupydamas jūsų brangų laiką ir pastangas.

3. Patogus valymas: tiesiog purškite ant valomos vietos, palaukite kelias minutes, tada nuvalykite švaria šluoste, kad būtų putojantis gaubtas. Patirkite paprastą ir efektyvų būdą giliai išvalyti virtuvę.

4.Efektyvus gartraukio valymas: efektyvi, dulkėms ir sandarumui nepralaidi riebalų šalinimo formulė efektyviai pašalina riebalus ir nešvarumus iš jūsų gaubto. Dėl lengvai parduodamo purškimo buteliuko dizaino valymas yra lengvas, tuo pačiu užkertant kelią išsiliejimui ir netvarkai.

5. Universalus valymo purškiklis: naudodami mūsų asortimento gaubto valiklį, atsisveikinkite su užsispyrusiais riebalais ir nešvarumais ant savo asortimento gaubtų, viryklių ir orkaičių. Efektyvus valiklis, kuris efektyviai valo įvairias sritis, todėl jūsų prietaisai yra be dėmių ir blizgūs.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai