Dulkių maišas Patikima medžiaga Saugojimo krepšio organizatorius Dulkių dangtelis Kvėpuojantis dizainas Rankinės Apsauga Laikymo krepšiai Organizatoriai

€6.85 €13.71

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Dust Bag
  • Pattern - Plain Dyed
  • Material - Silk
  • Style - Modern Style
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1 . Atsparus drėgmei: Pagamintas iš geros kokybės TPU medžiagų, mūsų rankinių saugykla yra patikima ir patvari, apsauganti jūsų krepšius nuo vandens, dulkių ir pelėsių. Kvėpuojantis dizainas leidžia cirkuliuoti orui ir neleidžia kauptis kvapui.

2. Platus suderinamumas: Daugiau jokių netvarkingų spintų ar netvarkingų lentynų. Rankines laikykite šiose skaidriose piniginėse su užtrauktukais, kurie apsaugo jas nuo dulkių ir drėgmės. Galite lengvai pamatyti, kas yra viduje, ir paimti piniginę ar totetą, kai jums to reikia.

3. Lengva naudoti: lengvai laikykite ir demonstruokite savo rankines naudodami šį kompaktišką ir lengvai naudojamą laikymo sprendimą. Tai padeda susitvarkyti rankines ir sutaupyti vietos spintoje ar drabužių spintoje.

4. Platus pritaikymas: Laikykite savo rankines tvarkingas ir prieinamas naudodami šį saugojimo sprendimą. Jis lengvai telpa universiteto bendrabučiuose, spintose, miegamuosiuose ir spintose.Jis turi kelias kišenes ir kabliukus skirtingų dydžių ir formų krepšiams laikyti.

5. Unikali dovana: Šis piniginės organizatorius spintai yra puiki Kalėdų, Padėkos dienos ir gimtadienio dovana, tinkanti draugams, šeimos nariams, kolegoms, vaikams ir kt., Tiek estetika, tiek praktiškumas.

6. Laikykite savo daiktus švarius ir tvarkingus naudodami šį dulkėms atsparų maišelį. Jis turi užtrauktuką, kuris neleidžia patekti dulkėms ir nešvarumams. Tai taip pat taupo vietą ir yra lengva laikyti, kai nenaudojama. 7. Šis krepšys idealiai tinka universitetų bendrabučiams, kur erdvė yra ribota ir svarbu švara. Taip pat galite jį naudoti kaip dovanų maišelį Kalėdoms ir nustebinti savo artimuosius kažkuo ypatingu.

Specifikacijos:

1. Medžiaga: TPU

2. Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuočių sąrašas:

1vnt x piniginės saugykla

Visi atsiliepimai

Susiję produktai