Virtuvės reikmenų valiklis Universalus nerūdijančio plieno valymo pasta Pašalinkite dėmes

€6.58 €9.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Form - Liquid
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Virtuvės reikmenų valiklis Universalus nerūdijančio plieno valymo pasta Pašalinkite dėmes

Pastaba 1:Mes saugosime jūsų privatumą ir neatskleisime jokios privačios informacijos.

2: Jei turite klausimų, susisiekite su mumis. Mūsų garantinio aptarnavimo komanda pirmą kartą pateiks jums puikų sprendimą.

Funkcijos:

1. Greitas ir efektyvus nerūdijančio plieno paviršiaus itin užsispyrusių dėmių, nerūdijančio plieno indų oksidacijos sluoksnio ir rūdžių dėmių pašalinimas.

2. Geriausias būdas valyti nerūdijančio plieno puodus ir keptuves, stiklinius troškinimo indus, kepimo skardas, orkaitės durelių vidų, kietas dėmes ant virimo paviršių.

3. Jums tereikia sudrėkinti kempinę ir patrinti ją mūsų valikliu. Reikia vos kelių sekundžių, kad be vargo nušlifuotumėte, nuplautumėte ir nusausintumėte, kad gautumėte puikų, veidrodį primenantį blizgesį.

4. Nerūdijančio plieno valiklis, rūdžių dėmių valiklis ir kepamas ant riebalų valiklio puodams, keptuvėms, kepimo indams ir kitiems daiktams.

5. Naudokite jį norėdami pašalinti nešvarumus nuo nerūdijančio plieno paviršių virtuvėje, išvalyti lauko grotelių groteles, pašalinti rūdžių dėmes nuo įrankių ir ištirpinti mineralines nuosėdas ant kriauklių, maišytuvų ir indų.

Pasergėti:

*Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto

*Prašome leisti 1-3 cm nuokrypį dėl rankinio matavimo

Aprašymas:

SIze: 6.6 * 5.9 * 5.9cm

Svoris: 100g

Pakuočių sąrašas:

1 vnt x Virtuvės reikmenų valiklis

1, apie pristatymą: Kai užsakysite produktą, mes išsiųsime jūsų pirkinį per 3-4 dienas. Jei turite specialių reikalavimų, palikite mums žinutę arba susisiekite su mumis tiesiogiai. 2, Apie grąžinimą: Jei prekės yra sugadintos tranzito metu, galite jas grąžinti per 7 dienas.Kreipdamasis dėl pinigų grąžinimo, pirkėjas turi gauti pardavėjo patvirtinimą. 3, apie didmeninę prekybą ir dropshippingą: Didmeninei prekybai pasiūlysime nuolaidą arba nemokamą greitąjį pristatymą, kurio pristatymas trunka tik 3-8 dienas. Norėdami išsiųsti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. 4, Kaip galiu stebėti savo siuntinį?: Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte) 5, Ką daryti, kai baigiasi pirkimo apsaugos laikas?: Jei baigiasi jūsų pirkimo apsaugos laikas, susisiekite su mumis ir mes galime padėti jums jį pratęsti. Taigi jūsų pinigai nepateks į mano sąskaitą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai