Tualeto šepetys su laikikliu Sieninis tualeto šveitiklis su ilga rankena Namų aksesuarai Vonios dekoro drenažo angos dizainas

€6.45 €9.22

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Style - Hand
  • Material - TPR
  • Usage - Toilet
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis tualeto šepetėlių rinkinys yra elegantiškos sidabro ir pilkos spalvų schemos. Šeriai įsiskverbia į kiekvieną tualeto dubenėlio kampą, išlaikydami jį sausą ir higienišką. Patogi rankena leidžia lengvai valyti. Tiesiog nuplaukite vandeniu pakartotiniam naudojimui.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Tualeto šepetys

Produkto medžiaga: TPR + PET

Produkto dydis: apie 41.0x10.0x6.0cm / 16.14x3.94x2.36 colių

Produkto spalva: skaidrus sidabras/skaidri pilka

Pakuočių sąrašas:

Tualeto šepetėlio ir laikiklio komplektas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Prabangus stilius: atnaujinkite savo vonios kambarį naudodami šį elegantišką tualeto šepetį ir laikiklį, nustatytą sidabro ir pilkos spalvos. Jo aptakus ir modernus dizainas suteikia klasės prisilietimą, o plaunama šepetėlio galvutė leidžia lengvai valyti.

2.Advanced Cleaning Power: Mūsų tualeto šepetėlio minkšti silikoniniai šeriai be vargo prasiskverbia į kiekvieną sunkiai pasiekiamą tualeto dubenėlio kampą, nepalikdami nepaliestų negyvų kampų.

3. Optimizuokite erdvės efektyvumą: Šiame tualeto šepetėlio ir laikiklio rinkinyje yra lipnus sieninis laikiklis, leidžiantis lengvai pakabinti tualeto šepetį ant sienos, taupant vietą ir išlaikant jį sausą bei higienišką.

4. Ilgos rankenos dizainas: Tualeto šepetėlio rankena yra iki 40 cm ilgio, todėl sumažėja našta ant nugaros. Valydami tualetą nereikia sulenkti, todėl jis tampa patogesnis ir patogesnis.

5. Paprasta valyti: Nereikia naudoti jokio valiklio, tiesiog nuplaukite tualeto šepetį ir laikiklio rinkinį vandeniu. Šepetėlio galvutę nėra lengva nudažyti ir ji palaiko jūsų tualeto putojantį.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai