Creative Heart Vonios kambario tualeto bakas Pagalbinė mygtukų apsauga Nagų pagalbos įrenginys Kambario dekoras Vandens presas Įrankių priedai

€2.28 €4.56

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Style - Mini
  • Model Number - Toilet Button Press Top
  • Material - ABS
  • Origin - Mainland China
  • Color - white, red, yellow
  • Feature - Eco-Friendly
  • Drop shipping - support
  • Weight - 30g
  • Size - 4x3.5x3.5cm

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1. Patikimas ir patvarus: Šis tualeto mygtuko paspaudimo viršus yra patvarus ilgam naudojimui, pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagų, kurios yra antikorozinės, patikimos ir tvirtos.

2. Lengvas vandens nuleidimas: Paspaudus mūsų tualeto mygtuką viršuje, praplovimas bus lengvas ir elegantiškas. Šis novatoriškas prietaisas nepažeis jūsų nagų ir yra lengvai montuojamas. Atsisveikinkite su tradicinėmis vandens nuleidimo rankenomis ir pasisveikinkite su stilingesniu ir praktiškesniu praplovimo asistentu.

3. Stilingas papildymas: pakelkite savo vonios kambarį naudodami šį tualeto mygtuką paspauskite nuostabų "Top" meilės širdies dizainą. Jo mygtuko praplovimas yra patikimas, o montavimo procesas yra paprastas. Puikiai tinka tiems, kurie nori madingos išvaizdos ir spalvų popso savo erdvėje.

4. Daugiafunkcinis naudojimas: Šis tualeto mygtuko paspaudimas viršuje yra universalus asistentas jūsų vonios kambariui ir namams.Dėl savo daugiafunkcinio dizaino jis tarnauja ir kaip tualeto bako mygtuko asistentas, ir kaip stalčių bei spintelių durų traukimo rankena.

5. Greitas nustatymas: lengvai įdėkite šį novatorišką tualeto bako mygtuko viršų ant bet kurio jūsų namų tualeto; Puikiai tinka vonios kambariams, virtuvėms, miegamiesiems, svetainėms ir net studijų erdvėms. Suderinamas su dauguma modelių.

Aprašymas: Tai leidžia elegantiškai nusiplauti, tuo pačiu pridedant madingą miegamojo išvaizdą. Dėl daugiafunkcinio naudojimo jis yra būtinas jūsų vonios aksesuarų priedas.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Meilės tualeto mygtukas

2. Medžiaga: ABS

3. Spalva: balta, raudona, geltona

4. Dydis: apie 3,8 * 3,2 * 3,2 cm / 1,5 * 1,26 * 1,26 colio

5. Svoris: apie 68g

Pakuočių sąrašas:

1vnt* Meilės tualeto mygtukas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai