Vandens filtras šaldytuvui Vandens filtro keitimas Šaldytuvo vandens filtras Ledo ir vandens šaldytuvo filtras LT1000P LT1000PC LT1000PCS

€8.11 €12.48

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Function - Bacteriostatic
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ieškote aukštos kokybės šaldytuvo vandens filtro pakeitimo? Neieškokite daugiau nei mūsų LT1000P filtras! Suderinamas su daugeliu modelių, mūsų filtras naudoja aktyvintą anglį, kad adsorbuotų organinius elementus jūsų vandenyje. Su patvariu PP apvalkalu ir anglies strypu šis filtras yra sukurtas taip, kad tarnautų ilgai. Filtrą rekomenduojama keisti kas 6 mėnesius, kad būtų užtikrintas švarus geriamasis vanduo.

Pavadinimas: Vandens valymo filtro elementas

Medžiaga: PP + anglies strypas

Dydis: 17 * 4.5 cm / 6.69 * 1.77 colio

Svoris: 130g

Sąrašas:

Šaldytuvo vandens filtro keitimas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Universalus filtravimo sprendimas: Suderinamas su keliais prancūziškais durimis ir šoniniais šaldytuvais, kuriuose naudojamos plonos linijos ledo sistemos, šis vandens filtro pakeitimas apima LT1000P / PC / PCS, LT-1000PC, LT1000P, 1000P, LT1000PC ir LT1000PCS modelius.

2.Išplėstinis filtravimas: Naudojant aktyvuotos anglies technologiją, mūsų šaldytuvo vandens filtro pakeitimas efektyviai pašalina organinius elementus, chlorą ir kitus kenksmingus teršalus, užtikrindamas švarų, saugų ir gryną geriamąjį vandenį.

3.PP apvalkalas ir anglies strypas: Šis šaldytuvo vandens filtro pakaitalas, aprūpintas aukštos kokybės PP apvalkalu ir anglies strypu, užtikrina išgrynintą vandenį be kvapą sukeliančių priemaišų.

4. Laiką taupantis pakeitimas: užtikrinkite nuolatinį švaraus vandens tiekimą keisdami LT1000P šaldytuvo vandens filtrą kas 6 mėnesius - vos kelias minutes įdiegti be įrankių.

5.Skatinkite sveikatą: Apsaugokite savo šeimos gerovę naudodami šį šaldytuvo vandens filtro pakeitimą. Pašalinus daugiau nei 26 priemaišas ir sunkiuosius metalus, galite patikėti, kad jūsų geriamasis vanduo yra švarus ir sveikas.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai