Creative Wall Mounted Stalviršio stiliaus tualeto formos kambarys dengtas aukšta pelenine su pelenine Dovana Anti Living Ashtray Z6P5

€10.74 €17.90

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Medžiaga: ABS + nerūdijantis plienas

Dydis: 15 * 12.5 * 10 * 8 * 7cm / 5.9 * 4.9 * 3.9.9 * 3.1 * 2.7inches

Spalva:kaip paveikslėlis

1. Aukštos kokybės medžiaga: Mūsų peleninė pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos išorėje ir nerūdijančio plieno viduje, kuri yra tvirta, patvari ir lengvai valoma. Kai nenaudojamas, dangtį galima uždaryti, kad kvapai neplistų aplink.

2. Kūrybinis dizainas: Ši šauni peleninė yra kažkas, ko jūsų draugai dar niekada nematė! Jis primena mažą tualetą ir yra unikalus. Vaikinams, kuriems patinka eiti į vonios kambarį prieš išeinant, tai yra įdomi dovana.

3. Unikalus namų dekoravimas: Ši aukštos kokybės peleninė turi unikalų dizainą ir puikiai tinka dekoruoti biurus, svetaines, miegamuosius, knygų lentynas ir kt. Tai ideali rūkymo priemonė rūkantiems vyrams ar moterims.

4. Lengva įdiegti: Nereikia perforuoti skylių, lengva įdiegti, tiesiog naudokite įmontuotą kabliuką montavimui.

5. Trys variantai: Turime tris spalvas, iš kurių galite rinktis.

Nata

1. Kaip visi žinome, skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai tik jums nuoroda.

3. Mes galime priimti mišrių prekių, spalvų ir dydžių užsakymą.Kuo daugiau kiekių, tuo daugiau nuolaidų.

Komplektą sudaro:

1 vnt.* peleninė

Ačiū už palaikymą! Sveiki atvykę pirkti iš mūsų! Mūsų parduotuvėje yra tiek daug naudingų ir pigių prekių. Geros dienos!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai