Pūkų ploviklio skalbinių ploviklis apatinėms striukėms Alyvos dėmių valiklis drabužiams ir apatiniams drabužiams Skalbinių ploviklis sultims ir aliejui

€2.95 €4.33

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Laikykite apatinę striukę švarią ir apsaugotą mūsų pūkinės striukės plovikliu.Mūsų putplasčio dizainas užtikrina saugų naudojimą, nesijaudinant dėl aliejaus dėmių ar padažų, taip pat apsaugo jūsų mėgstamų žieminių viršutinių drabužių tekstūrą ir spalvą. Būtina priežiūros priemonė bet kuriam apatinės striukės savininkui.

Specifikacijos:

Grynasis kiekis: 200ml

Dydis: (apytiksliai)15 * 5 * 5cm / 5.91 * 1.97 * 1.97 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Apatinis skalbimo rinkinys

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Daugiafunkcinis dizainas: Pašalinkite visų rūšių užsispyrusias dėmes ant apatinių striukių. Nesvarbu, ar tai sojos padažo dėmės, aliejaus dėmės ar kiti nešvarumai, šis sausų putų valiklis gali efektyviai jas išvalyti nepažeisdamas audinio.

2. Lengva dirbti su: tiesiog purškite ženklą mūsų sausų putų valikliu, švelniai nuvalykite! Daugiau jokių dėmių ant jūsų apatinės striukės. Venkite deformacijų ir išblukimo naudodami šį paprastą sprendimą.

3.Daugiafunkcinis naudojimas: Šis pūkinis skalbimo rinkinys ne tik valo dėmes, bet ir apsaugo apatinių striukių tekstūrą ir spalvą, apsaugo nuo išblukimo, lupimo ir deformacijos. Tai prailgina jūsų apatinių striukių tarnavimo laiką ir leidžia joms atrodyti naujai.

4. Saugus naudojimas: mėgaukitės švelnia ir saugia valymo patirtimi naudodami mūsų "Down Wash Kit".Naudodami natūralius augalų ekstraktus, jis išvalo ir grąžina jūsų pūkų daiktus į pradinę kokybę, nepažeisdamas subtilaus audinio ar plunksnų.

5. Žiemą būtina turėti: kaip sprendimas jūsų apatinių striukių priežiūrai žiemą, šis pūkinių skalbinių rinkinys suteikia pakankamai talpos, kad būtų galima išvalyti kelias striukes, kurių talpa yra 200 ml. Įsitikinkite, kad jūsų apatinės striukės išlieka purios ir šiltos visą žiemą su šiuo būtinu produktu.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai