Blue 2 in 1 Akumuliatorinis elektrinis oro lapų pūstuvas ir dulkių siurblys, lengvas ir nešiojamas, puikiai tinka dulkėms ir naminių gyvūnėlių plaukų valymui

€26.84 €53.68

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcija:

★ 【2-in-1 Orapūtės & Vakuumai】 2 in 1 dizainas leidžia elektrinį lapų pūstuvą ir vakuumą perjungti savo noru, tiesiog mėgaukitės šio belaidžio lapų pūstuvo lankstumu ir universalumu. Tai ne tik lapų šlavimo mašina, bet ir daugiafunkcinis dulkių ir naminių gyvūnėlių plaukų valiklis / automobilių pūstuvas / pripūtimas.

★ 【Nešiojamas ir lengvas 】Gaiduko užraktas ant mašinos leidžia patogiai valdyti pūstuvą, nereikia visą laiką laikyti gaiduko.lengvas palengvina lapų pūtimo darbą pagyvenusiems žmonėms ir moterims.

★ 【Akimirksniu tampa dulkių siurbliu】Kol pūtimo vamzdis, sumontuotas oro įleidimo angoje, padės šiukšlių maišą prie oro išleidimo angos, pūstuvas iš karto taps dulkių siurbliu.itin stiprus siurbimas leidžia daug lengviau nei besom sugerti dulkes, naminių gyvūnėlių plaukus, sutrupintus sausainius, sausainius. Tai lengva ir patogu valyti.

Specifikacijos:

Tipas: elektrinis oro pūstuvas

Spalva: Mėlyna

Įtampa: 18V

Be apkrovos aps./min.: 0-19000 /MIN

Į paketą įeina:

1 x Įkroviklis Elektrinis oro pūstuvas(be akumuliatoriaus)

1 x antgalis

1 x daugkartinio naudojimo surinkimo maišelis

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai