Elektrinė antklodė Nešiojama šilumos izoliacija Vėjo nepraleidžianti antklodė su greitai įkaistančiomis nešiojamomis antklodėmis stovyklavimui lauke

€24.89 €34.58

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - COTTON
  • CN - Guangdong
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Su šilumos izoliacija ir aukštu, vidutiniu ir žemu šildymo lygiu, ši nešiojama antklodė turi patogų kišenės dizainą. Puikiai tinka stovyklavimui ar vėsioms naktims namuose, būkite šilti ir jaukūs, kad ir kur eitumėte su mūsų įkraunama antklode.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: USB šildymo antklodė

Spalva: pilka, ruda, tamsiai mėlyna

Medžiaga: nailonas

Įdaras: žemyn medvilnė

Produkto dydis:

Karinis jūrų laivynas: (apytiksliai)120 * 98cm / 47.24 * 38.58 colių,

Pilka: (apytiksliai)132 * 110cm / 51.97 * 43.31 colių,

Ruda: (apytiksliai)132 * 110cm / 51.97 * 43.31 colių

Pavara: 35 ° C - 45 ° C - 55 ° C.

Pakuočių sąrašas:

1vnt*USB šildoma antklodė

Pastaba: Elektrinė antklodė neturi mobiliosios galios.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Greitas atšilimas: Ši USB šildoma antklodė pagaminta iš patvaraus poliesterio chinlono audinio, kuris yra atsparus vėjui ir vandeniui.Jis turi žemyn užpildytą medvilnės sluoksnį, kad būtų užtikrinta papildoma šilumos izoliacija ir greitas atšilimas. Galite mėgautis šios antklodės šiluma ir komfortu bet kokiomis oro sąlygomis.

2. Pasiimkite komfortą namuose su savimi: mėgaukitės jaukiu šildomos antklodės komfortu, kad ir kur eitumėte, naudodami šią USB maitinamą, lengvą ir lengvai nešiojamą antklodę. Sureguliuokite temperatūrą iki 55C su trimis šildymo lygiais, kad atitiktų jūsų pageidavimus.

3. Patogus įkrovimas: būkite šilti ir jaukūs su mūsų USB šildoma antklode. Tai patogu naudoti ir be rūpesčių įkraunant per USB. Nesvarbu, kur einate, mėgaukitės šios nešiojamos antklodės šiluma ir komfortu.

4. Organizacinis efektyvumas: USB laidus laikykite tvarkingai sutvarkytus pagal mūsų USB šildomos antklodės kišenės dizainą. Mėgaukitės įkraunamos antklodės, kurią galima naudoti bet kur, patogumu ir mėgaukitės švaria bei jaukia erdve.

5.Kelių progų must-have: USB šildoma antklodė suteikia idealų patogumą tiems, kurie yra lauke. Nesvarbu, ar tai būtų veikla lauke, darbas ar mokymasis, jis yra nešiojamas ir puikiai tinka įvairioms progoms, tokioms kaip stovyklavimas, verslo kelionės ir kelionės.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai