Elektrinis gręžimo šveitiklis su 6 keičiamomis šepetėlių galvutėmis 90° rotuojamas besisukantis šveitimo šepetys Ilga rankena 2 greičių belaidis dušas

€46.69 €93.40

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Acrylic
  • Brand Name - willstar
  • Style - Scourer
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Galingas ir įkraunamas] Šis elektrinis gręžimo šveitiklis turi galingą variklį, kuris gali efektyviai ir lengvai valyti, palyginti su tradiciniais valymo būdais. Sutaupykite daug valymo laiko ir pastangų. Elektrinis gręžimo šveitiklis turi įmontuotą 4000 mAh bateriją, kuri yra įkraunama ir belaidė konstrukcija, todėl ją galima lanksčiai naudoti.

[Reguliuojama šepetėlio galvutė ir ištraukiama rankena] Šis elektrinis valymo šepetys sukurtas suktis 90 ° kampu tarp šepetėlio galvutės ir stulpo, todėl galima reguliuoti visiškai vertikalų kampą arba naudoti sulankstytą ir išlenktą kampą. Laisvai sureguliuokite tinkamą kampą skirtingiems valymo tikslams. Pakuotėje yra 1 vidurinis prailginimo polius, kurį lengva surinkti. Bendras sumontuotas ilgis su viduriniu prailginimo stulpu yra apie 114 cm.

[2 Speed and LED Light Design] Šis elektrinis sukimosi šveitiklis yra vieno mygtuko valdymas, ilgai paspaudžiamas, kad būtų įjungtas, ir pradeda greitį 1. Elektrinis sukimosi šveitiklis pasižymi 2 greičiais. Paspauskite dar kartą, kad pasiektumėte greitį 2. O 1 greitis pasižymi 370 aps./min.; "Speed 2" funkcijos 420 aps./min. Trečia, paspauskite mygtuką, kad išjungtumėte elektrinį gręžimo šveitiklį. Elektrinis gręžimo šveitiklis turi LED šviesos dizainą, apšviečiantį valymo vietą ir efektyviau valantį.

[IPX7 atsparus vandeniui] Šis elektrinis gręžimo šveitiklis turi IPX7 atsparumą vandeniui, kuris tinka naudoti vonios kambaryje, virtuvėje ir kitomis drėgnomis sąlygomis. Nereikia jaudintis dėl lengvo nutekėjimo ir sugadinimo. Šiltas patarimas: Nemerkite elektrinio gręžimo šveitimo į žuvų rezervuarus. 3 sekcijų jungtis neturėtų būti panardinta į vandenį. Naudoti galima tik priekinę pagrindinio korpuso dalį su šepetėlio galvute.

[6 keičiamos šepetėlių galvutės] Šis elektrinis gręžimo šveitiklis yra su 6 skirtingomis šepetėlių galvutėmis, kurias lengva pakeisti. Puikiai tinka įvairiems valymo poreikiams, pavyzdžiui, vonios kambarių, virtuvių, grindų ir kt. Valymui. Su ergonomišku rankenos dizainu patogu naudoti. Rankenos galas turi kabančio lyno konstrukciją, leidžiančią lengvai pakabinti ir patogiai nusausinti.

Aprašymas:

Šis elektrinis gręžimo šveitiklis yra geras valymo pagalbininkas, padedantis taupyti savo laiką. Lengvas ir lengvai sugriebiamas, taip pat aprūpintas galinga 4000 mAh baterija ilgam naudojimui.

Pagrindinė funkcija

Nešiojamas: Šis elektrinis gręžimo šveitiklis yra lengvas ir belaidis dizainas, nešiojamas ir patogus įvairiems valymo poreikiams.

Taupykite valymo laiką: Šis belaidis elektrinis gręžimo šveitiklis turi stiprią galią, todėl nešvarias dėmes galima valyti greičiau ir lengviau nei rankiniu būdu. Sutaupykite daug mūsų laiko valymui.

specifikacija

Pavadinimas: Electric Spin Scrubber

Medžiaga: ABS

Taisyklingas rankenos sujungimo ilgis: 66cm

Bendras ilgis su viduriniu prailginimo stulpu: 114cm

Baterijos talpa: 4000mAh

Įkrovimo prievadas: C tipo USB (USB laidas pridedamas, bet maitinimo adapteris nepridedamas)

Greičio režimas: 2

Neperšlampamas lygis: 7 (Mirkyti ir naudoti galima tik priekinę pagrindinio korpuso dalį su šepetėlio galvute)

Įkrovimo laikas: 6-8 valandos

Ištvermė: apie 200 minučių, kai visiškai veikia tuščiąja eiga (Faktinis naudojimo laikas yra apie 70 minučių, audinio gabalo naudojimo laikas bus šiek tiek trumpesnis)

Nata:

1. Nemerkite elektrinio gręžimo šveitiklio į žuvų rezervuarus. Ir 3 sekcijų jungtis neturėtų būti panardinta į vandenį. Naudoti galima tik priekinę pagrindinio korpuso dalį su šepetėlio galvute.

2. Tarp paveikslėlio ir faktinės prekės spalvos gali būti nedideli skirtumai.Mes stengsimės parodyti jums tikslią spalvą

3. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl rankinio matavimo.

1× (rinkinys) elektrinis valymo šepetėlio korpusas (su 1 viduriniu prailginimo stulpu)

1×Maža plokščio kampo šepetėlio galvutė

1×Didelė plokščia šepetėlio galvutė

1×Apvalus galvos šepetys

1×Smaili šepetėlio galvutė

1׊iurkščiavilnių pluoštų šepetėlio galvutė

1×Kempinės šepetėlio galvutė

1×USB įkrovimo laidas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai