Vartininko pirštinės, Futbolo pirštinės Vartininko pirštinės su pirštais Vartininko pirštinės Kvėpuojančios futbolo vartininko pirštinės

€22.82 €28.52

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Inflatable - No
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Aukščiausios klasės medžiaga: Vartininko pirštinės yra iš aukštos kokybės latekso ir didelio elastingumo megztų medžiagų, patogios, kvėpuojančios ir patvarios bei su jautresne pirštų koordinacija.

Bendras kompaktiškas dizainas: Bendras pirštinės dizainas yra pilnas trimačio , pasižymi puikiu buferiniu našumu ir geru elastingumu. Juos lengva uždėti ir nuimti.

Kvėpuojantis: nugara yra kvėpuojančio tinklelio, lengviau kvėpuojanti ir patogesnė; didelis aukštos kokybės latekso plotas ant for , jis skirtas STIPRESNIAM, kai pagausite kamuolį , neslys.

Prailgintas riešas: Vyrų vartininko pirštinės skiriasi nuo velcro užspaustų pirštinių ties riešu. Ši pirštinė prailgina riešą ir yra iš didelio tempimo austo audinio, kad būtų geriau prigludusi ir patogi.

: Geram vartininkui reikia poros pirštinių su nauju ir patogiu dizainu, yra daug spalvų ir dydžių, kuriuos galite pasirinkti; Pasirinkite pagal ilgiausio piršto ilgį.

Specifikacijos:

Medžiaga: guma, megzta

Spalva: fluorescencinė žalia/oranžinė/juoda

Dydis : Nr. 6/Nr. 7/Nr. 8/Nr. 9/Nr. 10

Dydis: kaip parodyta

paveikslėlyje Komplektą sudaro:

1 pora pirštinių

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai