2X natūralios odos rašiklio maišelio laikiklis Vieno pieštuko krepšio rašiklio dėklas su spragtelėjimo mygtuku Rollerball Fountain tušinukas

€7.83 €10.87

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2X natūralios odos rašiklio maišelio laikiklis Vieno pieštuko krepšio rašiklio dėklas su spragtelėjimo mygtuku Ritininio rutulio fontano tušinukas Specialus retro dizainas! Rankų darbo odiniai dėklai dėklo dėklas, aukščiausios kokybės minkšta natūrali oda, 100% rankų dygsniai.

Elegantiškas, bet funkcionalus, rafinuotas, bet praktiškas, jis puikiai papildo bet kokį rašymo poreikį tiek verslo, tiek neformalioje aplinkoje. Mėgaukitės ir leiskite savo rašikliams mėgautis prabanga!

Odiniai dėklai buvo sukurti tam, kad dailiųjų rašymo priemonių mėgėjams būtų puikus kompanionas - nuo rašiklių organizatorių iki paketėlių - iki mėgstamų rašiklių

puikiai tinka kasdieniam naudojimui kolegijoje, universitete ar biure; Ryškus; praktinis būdas nešiotis rašiklį, pieštuką, žymeklį, piešimo medžiagą ir kt.

dydis: 168 * 40mm

Medžiaga: oda

spalva: juoda

Pakuote sudaro:

2 * Pieštuko dėklas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl lengvo fotografavimo ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai